Povezane vesti
„Ledena šuma“ od 17. decembra do 16. januara u Dunavskom parku
NoviSad.com 23.11.2021
Novi Sad – Manifestacija „Ledena šuma“ i ove godine biće održana u Dunavskom parku. Kako su najavili organizatori, počeli su sa izgradnjom izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove… »
Zbog izgradnje "Ledene šume" moguće povremeno zatvaranje pešačke staze oko jezera
Moj Novi Sad 23.11.2021
Iz PR službe "Ledene šume" javljaju da su započeli izgradnju izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Kako navode, priprema terena u Dunavskom parku se izvodi "u skladu sa svim… »
FOTO: "Ledena šuma" i ove godine u Dunavskom parku, organizatori ponosni, aktivisti upozoravaju
Moj Novi Sad 23.11.2021
U Dunavskom parku počeli su radovi na izgradnji "Ledene šume". Ovo je peti put da se u ovom parku prirode organizuje manifestacija koja je prošle godine održana onlajn zbog epidemiološke situacije. Kako "NS uživo" saznaje od organizatora, pribavljene su… »
Vesti dana »
Ko je Peter Mađar - čovek koji je nakon 16 godina okončao vlast Viktora Orbana
Radio 021 pre 3 minutajoš 12 povezanih
Amerika u transu zbog Nikole Topića! Srbin je novo čudo NBA lige - odigrao strašan meč, jedan podatak sve oduševio! (video)
Kurir pre 8 minutajoš 12 povezanih
Očekuju nas snažni udari vetra, evo gde će biti obilnih padavina: Prognoza RHMZ-a za sredinu aprila
Mondo pre 3 minutajoš 6 povezanih
Na današnji dan: Umrli Lafonten i Ginter Gras, Marija Kiri otkrila radijum, rođen Gari Kasparov
Radio 021 pre 3 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - Pezeškijan: Glavna prepreka sporazumu dupli standardi SAD; Tramp: Mi kontrolišemo Ormuski moreuz
RTV pre 54 minutajoš 1 povezana