Povezane vesti
Naša pevačica doživela nezgodu! Ruka u zavoju, objavila i fotku: Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! (foto)
Kurir 23.11.2021
Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu. Ona je sada za "Grand online" otkrila šta joj se dogodilo. View this post on Instagram A post shared by 🍀Svetlana Mala Cana Tomic🍀 (@mala_cana) "Nešto mi bilo loše tog dana i… »
Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! Srpska pevačica doživela nezgodu, osvanula u zavojima i objasnila sve!
Mondo 23.11.2021
Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetalana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu, a posledice je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, te za medije otkrila šta joj se… »
Vesti dana »
"Mi ćemo i iz opozicije služiti domovini i mađarskom narodu": Oglasio se Orban nakon poraza na izborima
Mondo pre 16 minutajoš 161 povezana
Uoči bitke za Ormuz: Zašto Tramp planira da blokira već blokirani moreuz i kako će se to odraziti na cenu nafte
Insajder pre 11 minutajoš 41 povezana
Devojka u kritičnom stanju posle nesreće kod Aleksinca: Lekari se bore za njen život; Pritvor za vozača
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih
Mađar otkrio planove: Ceo svet se interesuje da li će pregovarati sa Putinom?
B92 pre 27 minutajoš 37 povezanih
Stižu nam pljuskovi i vetar, evo kada preti jače zahlađenje: Čubrilo otkriva šta nas čeka tokom aprila
Mondo pre 26 minutajoš 25 povezanih