Povezane vesti
Naša pevačica doživela nezgodu! Ruka u zavoju, objavila i fotku: Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! (foto)
Kurir 23.11.2021
Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu. Ona je sada za "Grand online" otkrila šta joj se dogodilo. View this post on Instagram A post shared by 🍀Svetlana Mala Cana Tomic🍀 (@mala_cana) "Nešto mi bilo loše… »
Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! Srpska pevačica doživela nezgodu, osvanula u zavojima i objasnila sve!
Mondo 23.11.2021
Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetalana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu, a posledice je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, te za medije otkrila šta joj… »
Vesti dana »
(VIDEO) Maskirani navijači palicama tukli mladiće ispred Promenade u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Protest studenata ispred VJT u Novom Sadu, blokada Ruzveltove u Beogradu, protestna šetnja u Kraljevu
RTS pre 2 satajoš 33 povezane
Tramp podelio mapu sa Kanadom kao 51. američkom državom, iz ove zemlje mu poručuju - nije smešno
Radio 021 pre 33 minutajoš 28 povezanih
Horor povreda igrača totenhema, pao direktno na vrat i ostao nepomičan: Stadion zanemeo, nikome nije bilo jasno šta se dešava! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 27 povezanih
Pokret za preokret osudio smenu direktora Vazduhoplovne akademije Gorana Cvijovića i podržao protest
Danas pre 7 satijoš 22 povezane