Povezane vesti
Naša pevačica doživela nezgodu! Ruka u zavoju, objavila i fotku: Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! (foto)
Kurir 23.11.2021
Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu. Ona je sada za "Grand online" otkrila šta joj se dogodilo. View this post on Instagram A post shared by 🍀Svetlana Mala Cana Tomic🍀 (@mala_cana) "Nešto mi bilo loše… »
Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! Srpska pevačica doživela nezgodu, osvanula u zavojima i objasnila sve!
Mondo 23.11.2021
Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetalana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu, a posledice je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, te za medije otkrila šta joj… »
Vesti dana »

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 34 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 27 minutajoš 26 povezanih

Dan odluke u Poljskoj - ili Trampova maga ili Evropa! O novom predsedniku odlučuje 29 miliona birača, neizvesno kao nikada do sada (foto)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Istražni komitet Rusije: Dve nesreće na prugama u Brjanskoj i Kurskoj oblasti tretiraju se kao teroristički napadi
RTS pre 12 minutajoš 34 povezane

Haos u Parizu tokom proslave titule - tinejdžer izboden nožem, 290 uhapšeno
RTS pre 17 minutajoš 13 povezanih