Povezane vesti
Naša pevačica doživela nezgodu! Ruka u zavoju, objavila i fotku: Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! (foto)
Kurir 23.11.2021
Svetlana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu. Ona je sada za "Grand online" otkrila šta joj se dogodilo. View this post on Instagram A post shared by 🍀Svetlana Mala Cana Tomic🍀 (@mala_cana) "Nešto mi bilo loše tog dana i… »
Krv je bila na sve strane, pala sam u nesvest! Srpska pevačica doživela nezgodu, osvanula u zavojima i objasnila sve!
Mondo 23.11.2021
Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetlana Tomić otkrila detalje nezgode. Svetalana Tomić, poznatija kao Mala Cana, pre nekoliko dana doživela je nezgodu, a posledice je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, te za medije otkrila šta joj se… »
Vesti dana »

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju "nadstrešnica": Saslušani Momirović i Šurlan
N1 Info pre 25 minutajoš 6 povezanih

Tramp pripretio Rusiji nakon sukoba sa medvedevom, stigla prva reakcija! Stižu nuklearne podmornice, Rusi su ga ovim "poklopili" (foto)
Kurir pre 25 minutajoš 7 povezanih

Proključala utroba zemlje Vulkan Ključevskoj na Kamčatki izbacio pepeo na visinu do devet kilometara 22 jaka zemljotresa za 24 sata (foto)
Dnevnik pre 39 minutajoš 8 povezanih