Povezane vesti
Reperu bivša žena uzela sve pare! Ša izgubio na hiljade evra: Troši moj krvavo zarađeni novac!
Kurir 23.11.2021
Reper Nenad Aleksić Ša je zbog rijaliti prevare okončao brak, a osim toga, preljuba ga je koštala gotovo celokupne imovine koju je imao - nekoliko hiljada evra, stan i mnogo živaca. Njegova bivša supruga Ivana je okrenula novi list, a Ša u intervjuu za… »
"Bivša žena mi je sve uzela": Ša u minusu nekoliko hiljada evra: "Svaki koncert mi otkažu, mislio sam da postanem moler"
Blic 23.11.2021
Reper Nenad Aleksić Ša kaže da se nakon razvoda od Ivane Aleksić i raskida sa Tarom Simov plaši da uplovi u novu vezu. - Nisam zaljubljen. Nema ljubavi, soliram, jedino gajim ljubav prema psu. Plašim se veza. Istraumiran sam, ne želim da ulazim u veze… »
Vesti dana »
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 17 minutajoš 33 povezane
Rafinerija Pančevo počela proces obustave rada, država obezbeđuje platni promet sa NIS-om do kraja nedelje
RTS pre 2 satajoš 14 povezanih
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane
Federika Mogerini puštena na slobodu nakon ispitivanja: "Šteta po ugled EU institucija mogla bi da bude katastrofalna"
Blic pre 2 satajoš 24 povezane