Povezane vesti
Reperu bivša žena uzela sve pare! Ša izgubio na hiljade evra: Troši moj krvavo zarađeni novac!
Kurir 23.11.2021
Reper Nenad Aleksić Ša je zbog rijaliti prevare okončao brak, a osim toga, preljuba ga je koštala gotovo celokupne imovine koju je imao - nekoliko hiljada evra, stan i mnogo živaca. Njegova bivša supruga Ivana je okrenula novi list, a Ša u intervjuu za… »
"Bivša žena mi je sve uzela": Ša u minusu nekoliko hiljada evra: "Svaki koncert mi otkažu, mislio sam da postanem moler"
Blic 23.11.2021
Reper Nenad Aleksić Ša kaže da se nakon razvoda od Ivane Aleksić i raskida sa Tarom Simov plaši da uplovi u novu vezu. - Nisam zaljubljen. Nema ljubavi, soliram, jedino gajim ljubav prema psu. Plašim se veza. Istraumiran sam, ne želim da ulazim u veze… »
Vesti dana »

SNS i SPS u Leskovcu drugi put u šetnji – ovog puta mlađi ljudi, ali i stariji glasači (galerija)
Jugmedia pre 11 minutajoš 18 povezanih

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak i pripreme za prvenstvo
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 38 povezanih

Rale pod merama Policija izrekla zabranu nakon što je fizički napao Anu Nikolić!
Alo pre 41 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 28 povezanih