Povezane vesti
Ja nisam od onih roditelja koji bi voleli da imaju sina! Goca Tržan otvoreno o potomstvu, priznala da priželjkuje još jedno…
Kurir 23.11.2021
Goca Tržan izdala je novu pesmu Fitilj, a pred našom kamerom priznala je da li je njoj kratak fitilj i zbog čega zna da plane. Govorila je i o potomstvu za koje se bori godinama. - Meni je bio kraći fitilj kad sam bila mlađa, a sad kad sam starija trudim… »
Goca Tržan progovorila o prinovi: Pevačica otvoreno o proširenju porodice, spomenula i pol deteta!
Mondo 23.11.2021
Goca Tržan priželjkuje još jedno dete. Goca Tržan priželjkuje još jedno dete. Goca Tržan u nekoliko navrata je otvoreno govorila o želji da se još jednom ostvari u ulozi majke, te da svom suprugu Raši podari dete. Za emisiju "Puls Srbije" koja se emituje… »
Vesti dana »
JANAF dobio od američkog OFAC-a licencu za transport nafte do 1. jula
Insajder pre 1 satjoš 52 povezane
Ovo su zadaci iz izbornih predmeta: Pogledajte kompletne testove koje su osmaci danas polagali
NIN pre 17 minutajoš 42 povezane
BLOG UŽIVO "Ko će da odgovara za to što ste četiri meseca primenjivali zakone koji nisu po Ustavu": Opozicija pita, vlast izbegava odgovore
Nova pre 32 minutajoš 27 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 2 satajoš 103 povezane
Vojvodina dobila potencijalnog protivnika u drugom kolu kvalifikacija Lige Evrope: Lale idu u Holandiju ako prođu Ferencvaroš!
Hot sport pre 6 minutajoš 41 povezana