Povezane vesti
Ja nisam od onih roditelja koji bi voleli da imaju sina! Goca Tržan otvoreno o potomstvu, priznala da priželjkuje još jedno…
Kurir 23.11.2021
Goca Tržan izdala je novu pesmu Fitilj, a pred našom kamerom priznala je da li je njoj kratak fitilj i zbog čega zna da plane. Govorila je i o potomstvu za koje se bori godinama. - Meni je bio kraći fitilj kad sam bila mlađa, a sad kad sam starija trudim… »
Goca Tržan progovorila o prinovi: Pevačica otvoreno o proširenju porodice, spomenula i pol deteta!
Mondo 23.11.2021
Goca Tržan priželjkuje još jedno dete. Goca Tržan priželjkuje još jedno dete. Goca Tržan u nekoliko navrata je otvoreno govorila o želji da se još jednom ostvari u ulozi majke, te da svom suprugu Raši podari dete. Za emisiju "Puls Srbije" koja se emituje… »
Vesti dana »
Zdravković: Ako dođe do zaustavljanja Rafinerije i Petrohemije, Pančevo bi moglo postati dolina gladi
Nova pre 24 minutajoš 177 povezanih
Visok nivo zagađenja vazduha u Srbiji tokom zimskog perioda sa zdravstvenim rizicima
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 23 povezane
Milivojević (DS): Umesto da policija postupi po nalogu, omogućila Selakoviću da se ruga tužilaštvu
Beta pre 54 minutajoš 62 povezane
Zaharova o Mogerinijevoj: EU ignoriše svoje probleme, ali drži lekcije drugima
Politika pre 14 minutajoš 50 povezanih
Šta podstiče proteste u Bugarskoj, najveće posljednjih nekoliko decenija?
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 28 povezanih