Povezane vesti
Goca Tržan progovorila o prinovi: Pevačica otvoreno o proširenju porodice, spomenula i pol deteta!
Mondo 23.11.2021
Goca Tržan priželjkuje još jedno dete. Goca Tržan priželjkuje još jedno dete. Goca Tržan u nekoliko navrata je otvoreno govorila o želji da se još jednom ostvari u ulozi majke, te da svom suprugu Raši podari dete. Za emisiju "Puls Srbije" koja se emituje… »
Ja nisam od onih roditelja koji bi voleli da imaju sina! Goca Tržan otvoreno o potomstvu, priznala da priželjkuje još jedno…
Kurir 23.11.2021
Goca Tržan izdala je novu pesmu Fitilj, a pred našom kamerom priznala je da li je njoj kratak fitilj i zbog čega zna da plane. Govorila je i o potomstvu za koje se bori godinama. - Meni je bio kraći fitilj kad sam bila mlađa, a sad kad sam starija trudim… »
Vesti dana »
Porast cene nafte i prirodnog gasa posle iranskih napada na energetska postrojenja u Zalivu
Beta pre 7 minutajoš 72 povezane
Jokićev "tripl-dabl" sa izgubljenim loptama - šokantan poraz Denvera VIDEO
B92 pre 1 satjoš 27 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac (30) teško povređen u saobraćajnoj nezgodi u Beogradu
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih
Plate do 2.500 evra: Za sezonu na Jadranu potrebno 90.000 radnika, ove pozicije su najtraženije
Mondo pre 21 minutajoš 12 povezanih
Šef Centra za borbu protiv terorizma u SAD, koji je dao ostavku zbog rata u Iranu, pod istragom FBI
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 14 povezanih