Повезане вести

Аутобус који је изгорео у Бугарској није имао лиценцу за превоз путника

Нови магазин 24.11.2021
Министарство за транспорт и везе Северне Македоније саопштило је вечерас да аутобус који је изгорео у Бугарској са 45 жртава није имао лиценцу за превоз путника и да је зато власнику тог возила фирми "Беса транс" одузета дозвола… »

Н1 Инфо 24.11.2021
Министарство за транспорт и везе Северне Македоније саопштило је да аутобус који је изгорео у Бугарској са 45 жртава није имао лиценцу за превоз путника и да је зато власнику тог возила фирми "Беса транс" одузета дозвола за рад… »
Северномакедонски министар: Идентификација жртава из аутобуса трајаће 7 дана

Северномакедонски министар: Идентификација жртава из аутобуса трајаће 7 дана

Нова 24.11.2021
Министар спољних послова Северне Македоније Бујар Османи изавио је у Софији да ће идентификација тела погинулих у несрећи аутобуса у Бугарској трајати седам дана. Османи је то рекао после састанка са бугарским тужиоцима који… »
Испливао снимак путника из "аутобуса смрти": Многи су тада последњи пут виђени живи, нису наслутили ужасну трагедију

Испливао снимак путника из "аутобуса смрти": Многи су тада последњи пут виђени живи, нису наслутили ужасну трагедију

Мондо 24.11.2021
Стравична несрећа која је потресла свет, догодила се на аутопуту Софија–Благојевград у Бугарској. Стравична несрећа која је потресла свет, догодила се на аутопуту Софија–Благојевград у Бугарској. Током јучерашњег дана је у… »
Последњи тренуци у Истанбулу: Камере ухватиле моменат када македонски путници улазе у аутобус смрти (видео)

Последњи тренуци у Истанбулу: Камере ухватиле моменат када македонски путници улазе у аутобус смрти (видео)

Блиц 24.11.2021
Турски медији објавили су видео снимак укрцавања македонских путника у аутобус који се потом запало у Бугарској, при чему је погинуло 46 особа. Снимак који је објављен на порталу хаберлер.цом забележиле су сигурносне камере… »
Сви су вриштали, покушала сам разбијем прозор: Тинејџерка о хорору из аутобуса

Сви су вриштали, покушала сам разбијем прозор: Тинејџерка о хорору из аутобуса

Нова 24.11.2021
Зулејха Јашаровска (16) преживела је кобну саобраћајну несрећу на магистрали Струма у Бугарској. Аутобус је враћао путнике из Турске за Северну Македонију, а у стравичној несрећи погинуло је 45 људи, међу којима и 12 деце… »
Тинејџерка (16) преживела хорор у аутобусу смрти: Сви су вриштали, покушала сам да разбијем стакло - више се не сећам!

Тинејџерка (16) преживела хорор у аутобусу смрти: Сви су вриштали, покушала сам да разбијем стакло - више се не сећам!

Мондо 24.11.2021
Зулејха Јашаровска је тинејџерка која је једна од седам преживелих у језивој несрећи у Бугарској када се на ауто-путу запалио аутобус. Зулејха Јашаровска је тинејџерка која је једна од седам преживелих у језивој несрећи у… »
Она је преживела аутобус смрти! Тинејџерка описала хорор: Пробудила ме вриска, покушала сам да руком разбијем стакло нисам…

Она је преживела аутобус смрти! Тинејџерка описала хорор: Пробудила ме вриска, покушала сам да руком разбијем стакло нисам…

Курир 24.11.2021
Зулејха Јашаровска је 16-годишња тинејџерка која је у уторак рано ујутру преживела кобну аутобуску несрец́у на аути-путу у Бугарској у којој је погинуло 46 путника, међу којима 12 деце. Аутобус је врац́ао путнике са викенд… »
"Кад сам се пробудила сви су викали и вриштали" Тинејџерка преживела стравичну несрећу у Бугарској - описала хорор који се…

"Кад сам се пробудила сви су викали и вриштали" Тинејџерка преживела стравичну несрећу у Бугарској - описала хорор који се…

Србија данас 24.11.2021
Има опекотине по рукама од ватре. Зулејха Јашаровска је 16-годишња тинејџерка која је у уторак рано ујутру преживела кобну аутобуску несрец́у на аути-путу у Бугарској у којој је погинуло 46 путника, међу којима 12 деце. Аутобус… »
"Крв, ватра и урлици": Држављанин Србије, који је херојски спасавао друге путнике, описао хорор у "аутобусу смрти"

"Крв, ватра и урлици": Држављанин Србије, који је херојски спасавао друге путнике, описао хорор у "аутобусу смрти"

Блиц 24.11.2021
У ужасној саобраћајној несрећи која се догодила на 70 километара од Софије у Бугарској, погинуло је 46 путника који су живи изгорели у ватреној стихији. Сви они страдали су у аутобусу фирме “Беса турс”, који је превозио путнике… »
Иако је аутобус смрти уклоњен, аутопут на ком се десила трагедија је и даље затворен Ево шта се тренутно тамо дешава

Иако је аутобус смрти уклоњен, аутопут на ком се десила трагедија је и даље затворен Ево шта се тренутно тамо дешава

Курир 24.11.2021
Аутобус смрти у којем је погинуло 45 македонских путника који су се врац́али са путовања из Истанбула касно је синоц́ уклоњен са пута, али та деоница аутопута је и даље затворена за саобраћај. Саобрац́ај се јутрос одвија само… »
Идентификација жртава трагедије у аутобусу у Бугарској

Идентификација жртава трагедије у аутобусу у Бугарској

Слободна Европа 24.11.2021
У сриједу (24. новембар) је други дан тродневне жалости у Сјеверној Македонији након несреће путничког аутобуса у којој је у уторак (23. новембар) на аутопуту Струма у Бугарској погинуло 46 особа, већином македонских туриста, а… »
Тишина у Софији: Бугарска доживела 2 трагичне несреће за неколико сати, заставе на пола копља

Тишина у Софији: Бугарска доживела 2 трагичне несреће за неколико сати, заставе на пола копља

Телеграф 24.11.2021
Влада је изразила саучешц́е породицама жртава. Бугарска је данас прогласила национални дан жалости због трагичне погибије 46 људи из северномакедонског аутобуса, који се запалио јуче ујутру на ауто-путу, али и у знак сећања на… »
Бугарски аутопут смрти: "Много скретања са спустовима и успонима": Честе несреће на деоници где је 46 људи изгорело у…

Бугарски аутопут смрти: "Много скретања са спустовима и успонима": Честе несреће на деоници где је 46 људи изгорело у…

Блиц 24.11.2021
Стравична трагедија која се десила у Бугарској, када се запалио аутобус из Северне Македоније и погинуло 46 особа, једна је од многих несрећа које су се дешавале на истом делу аутопута. Као могуће узроке несреће аутобуса са… »
"Срце ми се сломило због плача оца који је изгубио дете": Заев описао како се седморо људи спасло из запаљеног аутобуса…

"Срце ми се сломило због плача оца који је изгубио дете": Заев описао како се седморо људи спасло из запаљеног аутобуса…

Блиц 24.11.2021
Седморо преживелих у несрећи аутобуса, у којој је погинуло најмање 46 особа, искочило је кроз прозор и тако се спасло након што се возило запалило на путу у Бугарској. Седморо људи, четири мушкарца и три жене, сви с… »
Окановић: Несрећа у Бугарској треба да нас опомене, бојим се да никада нећемо сазнати пуну истину

Окановић: Несрећа у Бугарској треба да нас опомене, бојим се да никада нећемо сазнати пуну истину

РТС 24.11.2021
Балкан је јуче потресла вест о саобраћајној несрећи на ауто-путу у Бугарској. Дамир Окановић из Комитета за безбедност саобраћаја каже за РТС да се плаши да никада нећемо сазнати због чега је дошло до ове несреће, а да можемо… »
Огласило се Министарство: Држављанин Србије помогао у евакуацији седморо путника из запаљеног аутобуса

Огласило се Министарство: Држављанин Србије помогао у евакуацији седморо путника из запаљеног аутобуса

Вечерње новости 24.11.2021
Фото: Профимедиа Министарство је на Твитеру честитало Сулејманију на таквом подвигу и пожелело му брз опоравак.… »
Након стравичне несреће у Бугарској: Покренут поступак за одузимање дозволе превознику "Беса транс" у којем је погинуло 46…

Након стравичне несреће у Бугарској: Покренут поступак за одузимање дозволе превознику "Беса транс" у којем је погинуло 46…

Блиц 23.11.2021
Министарство саобраћаја покренуло је поступак за одузимање дозволе превознику „"Беса транс“", након несреће њиховог аутобуса у Бугарској у којој је погинуло 46 путника, саопштио је данас министар саобраћаја Северне Македоније… »
Под јаким полицијским обезбеђењем:Уклоњен аутобус у којем је страдало 46 путника (фото)

Под јаким полицијским обезбеђењем:Уклоњен аутобус у којем је страдало 46 путника (фото)

Вечерње новости 23.11.2021
Фото: Профимедиа Како наводи, аутобус је уклоњен под јаким полицијским обезбеђењем. Аутобус "Беса транса" са северномакедонским регистарским таблицама, који се враћао из Истанбула запалио се ноћас око три сата, на аутопуту… »
Аутобус смрти уопште није у евиденцији? Испливали нови детаљи несреће у Бугарској у којој је погинуло 45 људи (видео)

Аутобус смрти уопште није у евиденцији? Испливали нови детаљи несреће у Бугарској у којој је погинуло 45 људи (видео)

Блиц 23.11.2021
Аутобус "Беса транс", у којем је на ауто-путу у Бугарској погинуло 45 људи, није пријављен надлежним институцијама у земљи, јавио је Дојче веле позивајући се на сопствене изворе. Македонско Министарство саобраћаја и веза још… »
Избавио сапутнике из пламтећег аутобуса: Министарство - Држављанин Србије помогао у евакуацији 7 путника

Избавио сапутнике из пламтећег аутобуса: Министарство - Држављанин Србије помогао у евакуацији 7 путника

Вечерње новости 23.11.2021
Фото: Профимедиа Министарство је на Твитеру честитало Сулејманију на таквом подвигу и пожелело му брз опоравак. -Наш држављанин Љуљзим Сулејмани, и сам јутрос повређен у страшном удесу надомак Софије, помогао је да се евакуише… »
Сутра Дан жалости на Космету због незапамћене аутобуске несреће у Бугарској, Блинкен упутио саучешће породицама страдалих

Сутра Дан жалости на Космету због незапамћене аутобуске несреће у Бугарској, Блинкен упутио саучешће породицама страдалих

Блиц 23.11.2021
Председница привремених приштинских институција Вјоса Османи прогласила је среду 24. новембар Даном жалости на КиМ због саобраћајне несреће у Бугарској, у којој је погинуло најмање 46 особа, махом Албанаца из Северне Македоније… »

Вести дана »