Povezane vesti
Ružić: Zimski raspust počinje 31. decembra
Politika 24.11.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da, za sada, 31. decembar ostaje datum početka zimskog raspusta ali i da su moguća „prilagođavanja”. Komentarišući izjave lekara iz Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa o potrebi pomeranja početka raspusta… »
Ružić: Odluka o raspustu na Štabu, što se mene tiče ostaje 31.
Dnevnik 24.11.2021
BEOGRAD: Odluka o pomeranju početka zimskog raspusta treba da se donese na sednici Kriznog štaba, a ne u medijima, poručio je ministar prosvete Branko Ružić i dodao da, za sada, 31. decembar ostaje datum od kojeg će učenici na tri nedelje napustiti… »
Ružić: Što se mene tiče, zimski raspust počinje 31. decembra
N1 Info 24.11.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da, za sada, 31. decembar ostaje datum početka zimskog raspusta ali i da su moguća "prilagođavanja". Komentarišući izjave lekara iz Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa o potrebi pomeranja početka raspusta… »
Ružić: Što se mene tiče, raspust počinje 31. decembra
Niške vesti 24.11.2021
Komentarišući izjave lekara iz Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa o potrebi pomeranja početka raspusta na sredinu decembra, Ružić je apelovao da se odluke o tome ne donose u medijima već na sednici štaba. „Zimski raspust u Srbiji počinje 31… »
Ružić: Što se mene tiče, raspust počinje 31. decembra
Nova 24.11.2021
Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da, za sada, 31. decembar ostaje datum početka zimskog raspusta ali i da su moguća "prilagođavanja". Komentarišući izjave lekara iz Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa o potrebi pomeranja početka raspusta… »
Vesti dana »
Ovo su heroji koji spasavaju Srbiju! Monteri po mećavi rizikuju živote da bi pomogli ljudima: Otklonjeni kvarovi u Ivanjici, građani ponovo imaju struju (foto)
Kurir pre 39 minutajoš 45 povezanih
Infrastruktura železnice: Angažovano više od 800 radnika na čišćenju snega na prugama širom Srbije
Euronews pre 44 minutajoš 48 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Nedeljnik pre 7 satijoš 29 povezanih