Повезане вести
Ружић: Зимски распуст почиње 31. децембра
Политика 24.11.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да, за сада, 31. децембар остаје датум почетка зимског распуста али и да су могућа „прилагођавања”. Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против коронавируса о потреби… »
Ружић: Одлука о распусту на Штабу, што се мене тиче остаје 31.
Дневник 24.11.2021
БЕОГРАД: Одлука о померању почетка зимског распуста треба да се донесе на седници Кризног штаба, а не у медијима, поручио је министар просвете Бранко Ружић и додао да, за сада, 31. децембар остаје датум од којег ће ученици на… »
Ружић: Што се мене тиче, зимски распуст почиње 31. децембра
Н1 Инфо 24.11.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да, за сада, 31. децембар остаје датум почетка зимског распуста али и да су могућа "прилагођавања". Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против коронавируса о потреби… »
Ружић: Што се мене тиче, распуст почиње 31. децембра
Нишке вести 24.11.2021
Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против корона вируса о потреби померања почетка распуста на средину децембра, Ружић је апеловао да се одлуке о томе не доносе у медијима већ на седници штаба. „Зимски распуст… »
Ружић: Што се мене тиче, распуст почиње 31. децембра
Нова 24.11.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да, за сада, 31. децембар остаје датум почетка зимског распуста али и да су могућа "прилагођавања". Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против корона вируса о потреби… »
Вести дана »
Новосадски средњошколци сутра бојкотују наставу у знак подршке Јаћимовићима и Дијани Хрки
НовиСад.цом пре 2 сатајош 31 повезана
Погинуло свих 20 чланова посаде у паду турског војног авиона, Ердоган изразио саучешће
РТВ пре 5 сатијош 37 повезаних
Студенти у блокади и Дијана Хрка: Симбиоза или узурпација покрета и стварање култа личности?
Курир пре 3 сатајош 43 повезане
Скупштина Загреба усвојила закључак о забрани усташког поздрава у градским просторима
Слободна Европа пре 38 минутајош 24 повезане