Повезане вести

Ружић: Зимски распуст почиње 31. децембра

Ружић: Зимски распуст почиње 31. децембра

Политика 24.11.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да, за сада, 31. децембар остаје датум почетка зимског распуста али и да су могућа „прилагођавања”. Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против коронавируса о потреби… »
Ружић: Одлука о распусту на Штабу, што се мене тиче остаје 31.

Ружић: Одлука о распусту на Штабу, што се мене тиче остаје 31.

Дневник 24.11.2021
БЕОГРАД: Одлука о померању почетка зимског распуста треба да се донесе на седници Кризног штаба, а не у медијима, поручио је министар просвете Бранко Ружић и додао да, за сада, 31. децембар остаје датум од којег ће ученици на… »
Ружић: Што се мене тиче, зимски распуст почиње 31. децембра

Ружић: Што се мене тиче, зимски распуст почиње 31. децембра

Н1 Инфо 24.11.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да, за сада, 31. децембар остаје датум почетка зимског распуста али и да су могућа "прилагођавања". Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против коронавируса о потреби… »
Ружић: Што се мене тиче, распуст почиње 31. децембра

Нишке вести 24.11.2021
Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против корона вируса о потреби померања почетка распуста на средину децембра, Ружић је апеловао да се одлуке о томе не доносе у медијима већ на седници штаба. „Зимски распуст… »

Нова 24.11.2021
Министар просвете Бранко Ружић изјавио је да, за сада, 31. децембар остаје датум почетка зимског распуста али и да су могућа "прилагођавања". Коментаришући изјаве лекара из Кризног штаба за борбу против корона вируса о потреби… »

Вести дана »