Повезане вести
Хоће ли Вучићево писмо европским званичницима имати ефекат?
Данас 24.11.2021
Душан Љ Миленковић, из Центра за друштвени дијалог и регионалне иницијативе, не види како писмо председника Србије европским званичницима може да побољша позицију државе и има ефекат на позицију косовског премијера Аљбина… »
Вучић: Питаћу шефове држава и влада како је могуће да Курти говори о уједињењу са Албанијом
Данас 24.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће по повратку из Русије, где ће се сутра састати са председником те земље Владимиром Путином, упутити званично писмо „свим шефовима држава и влада“ и европским институцијама са… »
"Имам трему пред састанак": Вучић о Косову, метроу, цени гаса и посети Русији: Знам шта ћу да молим Путина, нисам сигуран да…
Блиц 24.11.2021
Србија захтева, тражи и жели разговор са Приштином, и то што пре, што чешће и што више, јер је разговор лековит, каже председник Србије Александар Вучић говорећи о ситуацији на Косову и Метохији. - Да разговарамо о Заједници… »
Вучић: У медијима је свињокољ био важнији од метроа
Нова 24.11.2021
Председник Србије Александар Вучић, изјавио је данас, на конференцији за медије у Председништву, да Београд жели да разговара са представницима институција у Пришитни како би се направио помак у преговорима. “Ја сам то јуче… »
Вучић: Са Путином о кључним питањима, са Приштином треба разговарати што чешће; Већи подстицаји за рађање
РТС 24.11.2021
Желимо и тражимо разговоре са Приштином на свим нивоима што више и што чешће, рекао је председник Србије Александар Вучић. Истиче да ће свим шефовима држава и влада послати писмо, у којем ће тражити објашњење зашто нико не… »
Писмо шефовима држава и влада Вучић: Како је могуће да Аљбин Курти говори о уједињењу Косова и Албаније, а да на то сви у…
Вечерње новости 24.11.2021
Фото: ЕПА/ Георги Лицовски - Како је могуће да Курти, премијер привремених институција у Приштини, свако мало, али на врло јасан начин и пре три дана поново, јасно и прецизно говори и то, не као неко ко се залаже, већ о… »
Вучић: Београд за дијалог са Приштином на свим нивоима
Слободна Европа 24.11.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да Београд "тражи и жели разговоре са Приштином на свим нивоима о свим темама, јер је то од изузетног значаја". Вучић је у обраћању новинарима 24. новембра рекао да је то пренео и… »
Председник Вучић о Ким: Питаћу шефове држава и влада како је могуће да Курти говори о уједињењу са Албанијом
Курир 24.11.2021
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да када је реч о Косову и Метохији Србија жели разговоре са Приштином. - Србија тражи, захтева и жели разговоре са Приштином на свим нивоима, желимо их што пре и што чешће… »
Председник одлучан у вези са КиМ: Пренео сам Лајчаку званичан став Београда, ускоро ћу писати свим шефовима држава
Вечерње новости 24.11.2021
Фото: Тањуг/Раде Прелић Он је током обраћања јавности нагласио да је неопходно да се направи макар минимално поверење. - Ја сам то јуче пренео господину Лајчаку. По први пут од када сам постао премијер упутићу писмо свим… »
Вучић: Захтев Србије – разговори с Приштином што пре и што чешће
Дневник 24.11.2021
БЕОГРАД: Србија тражи разговоре с Приштином на свим нивоима, о свим темама, јер је то од изузетног значаја, поручио је данас председник Александар Вучић и истакао да је то пренео и специјалном изасланику ЕУ за дијалог Београда и… »
Вести дана »

Протест запослених у култури: „Просечна зарада 76.000, 41 одсто запослених ће да буде испод минималца“
Недељник пре 5 сатијош 15 повезаних

МУП о саобраћајноиј несрећи код Сремске Митровице: Ухапшен возач аутобуса, погинуле три особе
Бета пре 10 минутајош 151 повезана

Болтон се изјаснио да није крив: Бивши саветник за националну безбедност САД негирао да је нелегално делио поверљиве информације
Вечерње новости пре 2 сатајош 29 повезаних