Povezane vesti
Kolega hteo da ga gepekuje, platio 20.000 € da ga ubiju Ćerku mu sad gledamo u Zadruzi, a njegov život je bio buran! Šok…
Kurir 24.11.2021
Nino Rešić na srpskoj folk sceni pojavio se početkom devedesetih, a već na svom drugom albumu iz 1992. godine snimio je jedan od svojih najvećih hitova - "Što mi noći nemaju svanuća", piše Mondo. Publika je brzo prihvatila talentovanog pevača… »
Kolega sa estrade platio 20.000 evra da ga ubiju! Buran život slavnog pevača čiju ćerku gledamo u Zadruzi! Šok detalji
Mondo 24.11.2021
"Pričalo se da sam mu preoteo ženu, iako smo Jasna i ja počeli da se zabavljamo nekoliko meseci posle njihovog raskida. Tokom prvih godina Jasnine i moje veze govorio je da će biti srećan ako me odnesu u gepeku." "Pričalo se da sam mu preoteo ženu, iako… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 17 minutajoš 29 povezanih
Odbor za pravosuđe podržao set pravosudnih zakona koje je predložio Mrdić
RTV pre 42 minutajoš 24 povezane
Sutra obavezno umesite Vasilicu: Srpski tradicionalni kolač za Mali Božić nosi jaku simboliku, a ovo je najlakši recept
Kurir pre 2 satajoš 43 povezane
Šušnjar o Janafu i NIS-u: Najoptimalnije bi bilo da nema tih sankcija
SEEbiz pre 17 minutajoš 35 povezanih