Повезане вести

Ово су жртве експлозије у Лештанима: Двојица повређених у критичном стању

Ово су жртве експлозије у Лештанима: Двојица повређених у критичном стању

Телеграф 24.11.2021
У Ургентном центру, поред њих двојице, хоспитализовано је још 18 повређених, али са лакшим повредама. М. Ј. (38), шеф сектора за ракетно гориво и М.С. (21) радник, погинули су у стравичној експлозији у фабрици "ЕдеПро" која се… »
"Јавио се на телефон и само сам га чуо како запомаже": Исповест оца радника фабрике у Бубањ Потоку, младића експлозија бацила…

"Јавио се на телефон и само сам га чуо како запомаже": Исповест оца радника фабрике у Бубањ Потоку, младића експлозија бацила…

Блиц 24.11.2021
Мој син је последњи изашао из фирме када су почеле експлозије. Спасавао је своје повређене колеге иако је и он сам био повређен. Изашао је из фабрике тек када је све стало и када је стигла Хитна помоћ, полиција и ватрогасци -… »
Двојица радника повређених у експлозији у критичном стању: Они су у шоку и под надзором - лекари страхују због повреда!

Двојица радника повређених у експлозији у критичном стању: Они су у шоку и под надзором - лекари страхују због повреда!

Мондо 24.11.2021
Лекари страхују да двојица повређених радника у екплозији можда имају повреде унутрашњих органа. Лекари страхују да двојица повређених радника у екплозији можда имају повреде унутрашњих органа. Б. Р. и В. П., двојица повређених… »
Становница Лештана за Н1: Мислила сам да авиони лете изнад куће и бацају бомбе

Становница Лештана за Н1: Мислила сам да авиони лете изнад куће и бацају бомбе

Н1 Инфо 24.11.2021
Зорица Срећковић из Лештана, која живи на око 200 метара од фабрике у којој се јуче десила експлозија рекла је за Н1 да је у први мах мислила да јој кућу надлећу авиони који бацају бомбе. Њена кућа је једна од најтеже страдалих… »
Милош две године радио у фабрици: Ово је друга жртва стравичне експлозије у Бубањ Потоку

Милош две године радио у фабрици: Ово је друга жртва стравичне експлозије у Бубањ Потоку

Блиц 24.11.2021
Милош Саковић (21), други је радник фабрике "ЕдеПро" у Бубањ Потоку у којој је јуче дошло до стравичне експлозије, потврдила је његова породица за "Блиц". Како сазнајемо, Саковић је, као и Миљан Јојић (38) од силине експлозије… »
Погинули мушкарац (38) и младић (21): Најновије информације о стању радника повређених у стравичној експлозији у Бубањ…

Погинули мушкарац (38) и младић (21): Најновије информације о стању радника повређених у стравичној експлозији у Бубањ…

Блиц 24.11.2021
Мушкарци М. Ј. (38) и М. С. (21) радници су који су јуче погинули у стравичној експлозији у Бубањ Потоку. Како сазнаје "Блиц", радник Б. Р. (25), који је хоспитализован у Клиничком центру, налази се у тешком стању. Начелник… »
Познато стање повређених радника у експлозији у Лештанима

Познато стање повређених радника у експлозији у Лештанима

Телеграф 24.11.2021
Довезено 20 пацијената, 16 остављено на лечењу. Начелник пријемног одељења Ургентног центра Владимир Арсенијевић рекао је данас да су пацијенти повређени у експлозију у Лештанима "тренутно у релативно стабилном здравственом… »

Вести дана »