Povezane vesti

19 Susreta za sedam godina: Izvinjenje, orden, vredni pokloni - Putin više puta dokazao koliko uvažava Vučića

19 Susreta za sedam godina: Izvinjenje, orden, vredni pokloni - Putin više puta dokazao koliko uvažava Vučića

Srbija danas 24.11.2021
Odnosi Srbije i Rusije su najbolji u istoriji zahvaljujući bliskom ličnom odnosu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u utorak, 16. novembra, da 24. novembra putuje… »
Vučić: Borićemo se za najbolju moguću formulu, za najbolju moguću cenu gasa

Vučić: Borićemo se za najbolju moguću formulu, za najbolju moguću cenu gasa

Radio sto plus 24.11.2021
Vučić je za televiziju Pink u Sočiju izjavio da „ima mnogo tema o kojima treba da razgovaraju“, od kojih je jedna tema o gasu za čiji uvoz u najhitnijem roku treba da se završe svi razgovori, „suštinski, politički i tehnički“. Kako je… »
Vučić iz Sočija: Hvala Putinu na poštovanju, za nas je važniji rezultat

Vučić iz Sočija: Hvala Putinu na poštovanju, za nas je važniji rezultat

Sputnik 24.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je danas zahvalnost što predsednik Rusije Vladimir Putin iskazuje poštovanje prema Srbiji, ali je dodao da je „za nas je mnogo važniji rezultat“ u razgovorima o ceni gasa. „Od formata je mnogo… »
Rusija je nama četvrti trgovinski partner

Rusija je nama četvrti trgovinski partner

Beta video 24.11.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom sutrašnjeg sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju, rekao da je to ``veoma važan`` sastanak za Srbiju tokom kog će sa Putinom razgovarati o ``ključnim političkim… »
Vučić: Imam veliku tremu, moliću Putina da nam izađe u susret

Vučić: Imam veliku tremu, moliću Putina da nam izađe u susret

Sputnik 24.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ima veliku tremu pred sastanak sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom sa kojim će razgovarati o svim ključnim političkim pitanjima. "Veoma važan susret za Srbiju. Rusija je nama 4. trgovinski… »
"Moliću Putina za gas, a da li bih ja sebi izašao u susret - nisam siguran"

"Moliću Putina za gas, a da li bih ja sebi izašao u susret - nisam siguran"

Telegraf 24.11.2021
U ovom trenutku imamo rezerve gasa 128 miliona kubnih metara. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da za 24 sata ima susret sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom što je veoma važan susret za Srbiju. - Razgovaraćemo o svim ključnim… »

Vesti dana »