Povezane vesti
Miljana podnesi tužbu protiv Zola, obratila se advokatu! Kulićevoj prekipelo, iznela sav prljav veš! (video)
Kurir 24.11.2021
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su raspravu oko novca, a Kulićeva se u jednom trenutku obratila advokatu i zamolila da podnese tužbu protiv di-džeja. - Namerno mi juče govoriš da sam se klela u dete i lagala! Sinoć si potrošio 16… »
Đubre, uzela sam unapred 35.000 €! Miljana u toku svađe otkrila detalje tajnog ugovora - Zola sve pocepao
Mondo 24.11.2021
Miljana Kulić pred ulazak u Zadrugu naterala je Lazara Čolića Zolu da potpiše ugovor u kojem stoji da sav novac koji zaradi ide njoj. Miljana Kulić pred ulazak u Zadrugu naterala je Lazara Čolića Zolu da potpiše ugovor u kojem stoji da sav novac… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika: Stotine teško i potpuno alkoholisanih
Danas pre 4 satijoš 23 povezane
"Sekirom su ga udarili u srce! Pa, zar da ga ubiju kao životinju?" Progovorile komšije Zorana koji je nasmrt izboden pred kućom i sinom u Inđiji
Kurir pre 0 minutajoš 19 povezanih
BLOG UŽIVO Poljoprivrednici traktorima blokirali centar Bogatića, došli studenti iz Beograda da ih podrže
Nova pre 18 minutajoš 15 povezanih