Povezane vesti
Slovenija: Blagi trend smirivanja zaraze, upozorenja na novi talas
Novi magazin 24.11.2021
Četvrti talas epidemije kovida-19 u Sloveniji pokazuje poslednjih dana blage znakove smirivanja, ali ministar zdravlja Janez Poklukar ipak je danas upozorio na mogućnost petog talasa u februaru ukoliko se ne poveća stopa vakcinacije stanovništva. U… »
Slovenija: Blagi trend smirivanja zaraze, upozorenja na novi talas
Novi magazin 24.11.2021
Četvrti talas epidemije kovida-19 u Sloveniji pokazuje poslednjih dana blage znakove smirivanja, ali ministar zdravlja Janez Poklukar ipak je danas upozorio na mogućnost petog talasa u februaru ukoliko se ne poveća stopa vakcinacije stanovništva. U… »
Blagi trend smirivanja zaraze u Sloveniji se nastavlja, ipak stižu i upozorenja
N1 Info 24.11.2021
Četvrti talas epidemije kovida-19 u Sloveniji pokazuje poslednjih dana blage znakove smirivanja, ali ministar zdravlja Janez Poklukar ipak je upozorio na mogućnost petog talasa u februaru ukoliko se ne poveća stopa vakcinacije stanovništva. U Sloveniji… »
Vesti dana »

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 1 satjoš 20 povezanih

"Video sam to na njihovim licima" Pešić otvorio dušu posle debakla na Eurobasketu: Ono što sam rekao posle Pariza mislim i sada!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Ponoš o sankcijama i vojnoj paradi: “Nervozna reakcija režima na predlog sankcija, miris tenkova neće prikriti raspad sistema”
Serbian News Media pre 6 minutajoš 5 povezanih

Institut IDEA: Urušavanje demokratije u većini sveta, Srbija na sredini lestvice od 173 zemlje
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane