Повезане вести

Путин примио експерименталну назалну вакцину против ковида-19

Данас 24.11.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је у данас да је примио експерименталну назалну вакцину против корона вируса, три дана након што је примио допунску дозу, док се Русија бори са најгорим таласом инфекција и смрти од почетка… »

Н1 Инфо 24.11.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је у да је примио експерименталну назалну вакцину против коронавируса, три дана након што је примио допунску дозу, док се Русија бори са најгорим таласом инфекција и смрти од почетка… »
Путин добио експерименталну вакцину: Шефу Кремља цепиво без игле

Путин добио експерименталну вакцину: Шефу Кремља цепиво без игле

Вечерње новости 24.11.2021
Фото: Микхаил Метзел, Спутник, Кремлин Поол Пхото виа АП Он је потврдио да је примио назалну формулу против ковида 19, заједно са ревакцином. - Казали су ми да удахнем дубоко и бројим до три. Шест месеци после моје вакцине ниво… »
Путин међу првима добио руску вакцину која се прима кроз нос

Путин међу првима добио руску вакцину која се прима кроз нос

Нова 24.11.2021
Руски председник Владимир Путин један је од првих на свету који су примили нову руску вакцину против коронавируса, која се даје кроз нос. Путин је објавио да је међу првима којима је дата нова руска вакцина против ковида. Она се… »
"Замолили су ме да дубоко удахнем и избројим до три": Путин открио: Примио сам вакцину у спреју против короне

"Замолили су ме да дубоко удахнем и избројим до три": Путин открио: Примио сам вакцину у спреју против короне

Блиц 24.11.2021
Руски председник Владимир Путин саопштио је да је он међу првима којима је дата нова "пионирска" руска вакцина против ковид-19. Наиме, он је примио вакцину у спреју, која му је дата кроз нос без игле, као део његове… »
Путин примио вакцину у спреју против короне: Замолили су ме да удахнем и избројим до три!

Путин примио вакцину у спреју против короне: Замолили су ме да удахнем и избројим до три!

Курир 24.11.2021
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да је учествовао у испитивању назалног облика вакцине против Ковида 19, преноси Ројтерс. Он је примио вакцину у спреју, која му је дата кроз нос без игле, као део његове… »
Путин примио бустер дозу у спреју: Председник Русије се вакцинисао трећи пут - међу првима му дата вакцина кроз нос!

Путин примио бустер дозу у спреју: Председник Русије се вакцинисао трећи пут - међу првима му дата вакцина кроз нос!

Мондо 24.11.2021
Путин се вакцинисао трећи пут након што је проверио антитела и увидео да је њихов број значајно опао. Путин се вакцинисао трећи пут након што је проверио антитела и увидео да је њихов број значајно опао. Председник Русије… »

Вести дана »