Povezane vesti
Dodik najavio poništenje Ashdownovog zakona državnoj imovini
Al Jazeera 24.11.2021
Entitet Republika Srpska će državnu imovinu na svojoj teritoriji knjižiti kao svoju, rekao je Dodik. Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda srpskog naroda Milorad Dodik najavio je danas da će bh. entitet Republika Srpska staviti van snage… »
Dodik: Uskoro van snage Ešdaunov zakon o zabrani raspolaganja imovinom
Večernje novosti 24.11.2021
FOTO: Novosti -Mi ćemo desetog doneti odluku da stavimo van snage Ešdaunov zakon o zabrani raspolaganja imovinom i stavićemo obavezu da se ta imovina efektno uvede kao imovina Republike Srpske, rekao je Dodik novinarima u Sarajevu. On je dodao da to… »
Dodik najavio poništenje Ešdaunovog zakona o zabrani raspolaganja državnom imovinom
Beta video 24.11.2021
SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da će Republika Srpska staviti van snage zakon o zabrani raspolaganja imovinom, koji je nametnuo nekadašnji Visoki predstavnik Pedi Ešdaun, i da će državnu imovinu na… »
Dodik: Poništićemo Ešdaunov zakon o zabrani raspolaganja državnom imovinom
N1 Info 24.11.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik najavio je da će Republika Srpska staviti van snage zakon o zabrani raspolaganja imovinom, koji je nametnuo nekadašnji Visoki predstavnik Pedi Ešdaun, i da će državnu imovinu na teritoriji tog entiteta… »
"BiH nema šta da odlučuje": Dodik poručuje da će uskoro van snage biti Ešdaunov zakon o zabrani raspolaganja imovinom
Blic 24.11.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH nema šta da odlučuje o imovini entiteta i najavio stavljanje van snage zakona Pedija Ešdauona o zabrani raspolaganja imovinom i njeno uvođenje kao imovine Republike Srpske. - Mi ćemo… »
Dodik: Uskoro van snage Ešdaunov zakon o zabrani raspolaganja imovinom
Sputnik 24.11.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH nema šta da odlučuje o imovini entiteta i najavio stavljanje van snage zakona Pedija Ešdauona o zabrani raspolaganja imovinom i njeno uvođenje kao imovine Republike Srpske. "Mi ćemo… »
Dodik: BiH nema pravo na imovinu
Politika 24.11.2021
SARAJEVO - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH nema šta da odlučuje o imovini entiteta i najavio stavljanje van snage zakona Pedija Ešdauona, nekadašnjeg visokog predstavnika, o zabrani raspolaganja imovinom i njeno… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Trajala 2 nedelje: Obuka kadeta na samohodnim artiljerijskim sistemima
Kurir pre 29 minutajoš 1 povezana