Povezane vesti
Komemoracija marini tucaković: Laća održao potresan govor - "Uvek je govorila: kad umrem napravite žurku i lepo se provedite"…
Večernje novosti 24.11.2021
Foto: V. Danilov NJen sin Milan Radulović Laća i suprug Aleksandar organizovali su komemoraciju na kojoj je moderator Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, Ana Bekuta, kao i Marinin naslednik. - Ne znam kako bi sada… »
Laća na komemoraciji otkrio šta će uraditi sa Marininom zaostavštinom VIDEO
Nova 24.11.2021
Danas je s početkom u 14 sati u Skupštini grada Beograda organizovana komemoracija čuvenom tekstopiscu, Marini Tucaković, kojoj prisustvuju članovi najuže porodice, prijatelja i saradnika. Njen sin Milan Radulović Laća se na početku zahvalio svima koji… »
Potresan govor Laće Radulovića! Osnivaju fondaciju Marina Tucaković!
Svet & Skandal 24.11.2021
Sin Marine Tucaković, Milan Radulović Laća ratužio je prisutne na komemoraciji svojim govorom. On je ujedno i najvaio osnivanje fonadcije Marina Tucaković, koje će pomagati ženama koje su obolele od karcinom dojke, a kako je rekao to će biti njena… »
LAĆA otvorio srce i dušu POSLE KOMEMORACIJE Marini: Najviše mi mama fali da skuva ručak i da me pozove tuga
Kurir 24.11.2021
Milan Radulović Laća, posle komemoracije Marini Tucaković, koju su organizovalu u Skupštini grada, u Starom dvoru, priznao je kada mu mama najviše nedostaje. "To je realnost, mogu da shvatim da je nema. Oseća se odsustvo, da više nije prisutna, ali čovek… »
Tražila je popa koji lepo peva i da napravimo žurku kada umre: Laća otkrio Marininu poslednju želju - cela sala u suzama
Mondo 24.11.2021
Laća zamolio prisutne i da ne plaču zbog njegove majke. Laća zamolio prisutne i da ne plaču zbog njegove majke Komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, održava se u Skupštini grada Beograda, u Starom dvoru. Posle… »
Ceca se nije pojavila na Marininoj komemoraciji! JK zaplakala tokom govora Ane Bekute!
Svet & Skandal 24.11.2021
Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru, piše Kurir.rs. Iako su svi očekivali, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na memorijalnom skupu… »
Ceca zbog Marininog sina Laće nije došla na njenu komemoraciju
Nova 24.11.2021
Danas se u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda održava komemoracija Marini Tucaković, koja je preminula 19. septembra ove godine, a među brojnim pripadnicima srpske estrade nema pevačice Svetlane Cece Ražnatović. Ceca Ražnatović… »
Vesti dana »
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Vašington stao uz Rusiju: Menja se ime nuklearke, međunarodne mere u fokusu
Večernje novosti pre 42 minutajoš 24 povezane
Prevrnuo se čamac sa grupom migranata kod Slavonskog Broda, jedna osoba poginula
N1 Info pre 27 minutajoš 20 povezanih
Dončić ne može sam: Lejkersi bez polufinala NBA kupa, Oklahoma nadigrala Sanse
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih