Povezane vesti
Nenad Jezdić progovorio o životu na brdu: Lako je meni da budem seljak…
Nova 24.11.2021
Glumac Nenad Jezdić priznaje da mu je drago što je napustio grad, a da ga poljoprivredni poslovi čine zadovoljnim. „Lako je meni da budem seljak, doduše ja se baš trudim. Nisam neko ko se lišio elemenatrnog truda. Često spomenem to: “Kadar stići i uteći… »
"Selo je moj idealan svet": Nenad Jezdić o životu u Zabrdici kod Valjeva, tvrdi da jednog nije dostojan (video)
Blic 23.11.2021
Glumac Nenad Jezdić priznaje da mu je drago što je napustio grad, a da ga poljoprivredni poslovi čine zadovoljnim. Dramski umetnik Nenad Jezdić, već godinam živi u selu Zabrdica u Valjevu, a osim glumačkog posla, posvetio se i poljoprivredi, gde… »
Vesti dana »

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

„Dule, treći put častiš“: Naprednjak koji je u novembru napao studente ispred FDU, sinoć u prvoj liniji odbrane prostorija SNS
Nova pre 44 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju 6. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 22 povezane

"Sramna odluka nečasnih ljudi" Lider SNS Vučević oštro reagovao na novu skandaloznu odluku o oduzimanju mandata Dodiku: Naša braća i sestre zapadno od Drine, ne treba da brinu! Uz vas smo
Dnevnik pre 8 minutajoš 73 povezane

Vukašin Milićević pred crkvenim sudom u Patrijaršiji, ispred u znak podrške studenti i građani: "Bog sve vidi"
Novi magazin pre 9 minutajoš 11 povezanih