Povezane vesti
Nenad Jezdić progovorio o životu na brdu: Lako je meni da budem seljak…
Nova 24.11.2021
Glumac Nenad Jezdić priznaje da mu je drago što je napustio grad, a da ga poljoprivredni poslovi čine zadovoljnim. „Lako je meni da budem seljak, doduše ja se baš trudim. Nisam neko ko se lišio elemenatrnog truda. Često spomenem to: “Kadar… »
"Selo je moj idealan svet": Nenad Jezdić o životu u Zabrdici kod Valjeva, tvrdi da jednog nije dostojan (video)
Blic 23.11.2021
Glumac Nenad Jezdić priznaje da mu je drago što je napustio grad, a da ga poljoprivredni poslovi čine zadovoljnim. Dramski umetnik Nenad Jezdić, već godinam živi u selu Zabrdica u Valjevu, a osim glumačkog posla, posvetio se i poljoprivredi, gde… »
Vesti dana »

Ukinut gradski prevoz u Beogradu na dan velikog protesta, ne radi ni jedna linija do kraja dana
Nova pre 1 satjoš 41 povezana

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 26 minutajoš 77 povezanih

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 52 minutajoš 15 povezanih

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 32 minutajoš 8 povezanih