Повезане вести
Фута се не мири са одласком супруге: Кад останем сам, испричам се са мојом марином, не осећам се добро (видео)
Курир 24.11.2021
Комеморација Марини Туцаковић одржана је данас у Скупштини града Београда, у Старом двору. Велики број колега и пријатеља чувене хитмејке дошло је да јој ода почаст, а међу првима чланови њене породице, син Милан Радуловић Лаћа… »
(Видео) Фута и Лаћа неутешни: Почела комеморација Марини Туцаковић, окупља се цела естрада
Блиц 24.11.2021
Комеморација поводом смрти Марине Туцаковић, која се преминула 19. септембра у 67. години одржава се данас у просторијама Скупштине Града Београда, у Старом Двору. Тим поводом окупиле су се колеге и пријатељи, а први је стигао… »
Цела естрада је ту, али нема цеце: Ово је разлог зашто се није појавила на комеморацији Марини након скандала на сахрани
Вечерње новости 24.11.2021
ФОТО: Атаимагес Наиме, Цеца Ражнатовић присуствовала је сахрани Марине Туцаковић, која је одржана 29. септембра, али је тада дошла у непријатну ситуацију, када је Маринин син Милан Лаћа Радуловић рекао њој, Милану Калинићу и… »
Вести дана »

Ђоковић после дебакла против Синера: „Није добро када вам овако испраше задњицу, осећао сам се као да ме је прегазио воз“
Нова пре 27 минутајош 52 повезане

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 37 минутајош 26 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за награду Сахаров: Одлука током пленарног заседања ЕП у Стразбуру 23. октобра
Еуроневс пре 7 сатијош 16 повезаних

Данка Нешовић одговорила да ли ће се кандидовати за директорку Пете гимназије
Нова пре 6 сатијош 35 повезаних