Povezane vesti
Đedović na surov način otvorio dalili oči! Otkrio kako je došlo do Carevog pomirenja sa Majom, Dragojevićka pala u očaj…
Kurir 24.11.2021
Marko Đedović je odlučio da suoči Dalilu Dragojević sa svim dešavanjima iz izolacije i kaže joj kada se desio poljubac Filipa Cara i Maje Marinković: - Ja sam bio frapiran. Miki me zove i pita da li sam čuo. Ja u šoku. Kaže Filip da mu je žao… »
Ne volim je, ali sam loše psihički! Dejan potpuno razoren: Prvi put priznao da se plaši pomirenja sa Dalilom! (video)
Kurir 24.11.2021
Dejan Dragojević progovorio je o raskidu Dalile i Cara, te je priznao da se i dalje lomi i da ne može tako brzo da postane imun na bivšu ženu. - Lomim se, mislim da nije normalno što i žalim za nečim. Možda sam i prenaglio u nekim raspravama… »
Vesti dana »

Ko donosi odluku o tome da li će se projekat Jadar sprovoditi i od čega će ona zavisiti
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

Opozicione stranke o „Jadru“: EU podržava propali projekat koji se u Srbiji neće desiti, većina građana je protiv iskopavanja
Danas pre 1 satjoš 48 povezanih

Uhapšen muškarac koji je na koncertu Beogradskog sindikata gađao okupljene kesama sa farbom
N1 Info pre 6 satijoš 17 povezanih

Protest studenata u Nišu zbog prebijanja kolege sa Pravnog fakulteta u Beogradu
Južne vesti pre 1 satjoš 8 povezanih

Nenadić (TS): Dve trećine trenutnih radova na lokalnim putevima obavljaju se u Zaječaru i Kosjeriću
Beta pre 4 satijoš 14 povezanih