Povezane vesti
Đedović na surov način otvorio dalili oči! Otkrio kako je došlo do Carevog pomirenja sa Majom, Dragojevićka pala u očaj…
Kurir 24.11.2021
Marko Đedović je odlučio da suoči Dalilu Dragojević sa svim dešavanjima iz izolacije i kaže joj kada se desio poljubac Filipa Cara i Maje Marinković: - Ja sam bio frapiran. Miki me zove i pita da li sam čuo. Ja u šoku. Kaže Filip da mu je žao Dalile, ali… »
Ne volim je, ali sam loše psihički! Dejan potpuno razoren: Prvi put priznao da se plaši pomirenja sa Dalilom! (video)
Kurir 24.11.2021
Dejan Dragojević progovorio je o raskidu Dalile i Cara, te je priznao da se i dalje lomi i da ne može tako brzo da postane imun na bivšu ženu. - Lomim se, mislim da nije normalno što i žalim za nečim. Možda sam i prenaglio u nekim raspravama, tužan sam… »
Vesti dana »
Saobraćajna nesreća kod Šapca: Brat pevača Darka Lazića poginuo na licu mesta
Euronews pre 49 minutajoš 65 povezanih
Makronova ozbiljna "kontra" Trampu: "Nije baš da su vojne sposobnosti Irana svedene na nulu!" (video, foto)
Kurir pre 14 minutajoš 86 povezanih
Otkud dr Žujoviću ljudi na svim lokalnim izborima u Srbiji: On kaže da je sve po zakonu i da neće u koaliciju sa SNS, nego sa studentima i opozicijom
Nova pre 14 minutajoš 29 povezanih
„Govor mržnje“: Fond za humanitarno pravo osudio izjavu Zavišića o Hrvatima
Danas pre 3 satajoš 24 povezane