Повезане вести

Решио сам да га убијем, претио ми је! Бојан је ликвидиран у гаражи у Белвилу прошле године, убица негира да је имао саучесника…

Решио сам да га убијем, претио ми је! Бојан је ликвидиран у гаражи у Белвилу прошле године, убица негира да је имао саучесника…

Курир 24.11.2021
Убиство Бојана Мирковића од пре више од годину дана повезивано је са ратом шкаљарског и кавачког клана у којем су многи изгубили животе. Он је брутално ликвидиран испред зграде у којој је становао када се враћао кући из… »
Бојан убијен у гаражи у Белвилу, па сахрањен у гробници од 20.000 евра: Имао лажна документа, а радио са овим кланом!

Бојан убијен у гаражи у Белвилу, па сахрањен у гробници од 20.000 евра: Имао лажна документа, а радио са овим кланом!

Мондо 24.11.2021
Пред Вишим судом у Београду данас је почело суђење петорици оптужених за убиство Бојана Мирковића (34) 12. новембра 2020. године у гаражи зграде у Белвилу, а Лазар Тејић (23) признао је да га је убио. Пред Вишим судом у Београду… »
Лазар Тејић признао злочин: Уплашен и навучен на кокаин решио сам да га убијем, ушао сам у гаражу и ликвидирао га

Лазар Тејић признао злочин: Уплашен и навучен на кокаин решио сам да га убијем, ушао сам у гаражу и ликвидирао га

Мондо 24.11.2021
Лазар признао да је убио Мирковића, док су остали оптужени негирали сваку повезаност са тим кривичним делом. Лазар признао да је убио Мирковића, док су остали оптужени негирали сваку повезаност са тим кривичним делом. Пред Вишим… »

Вести дана »