Povezane vesti
Liščević u trci sa vremenom, hoće li pomoći rukometašicama Srbije?
Sportske.net 24.11.2021
"Presrećna sam što sam sa reprezentacijom, ali stigla sam sa problemom, povredom mišića. Tako da mi ovi dani prolaze u pripremi i oporavku i sva pažnja je usmerena ka tome", rekla je Liščević za sajt Rukometnog saveza Srbije. "Oporavak teče dobro. Nisam… »
Kristina Liščević: U dobrim sam rukama, verujem da će sve da bude kako treba
Mozzart sport 24.11.2021
"Na pripreme sam stigla sa povredom mišića, tako da mi ovi dani prolaze u pripremi i oporavku", rekla je rukometašica Srbije. Početak Svetskog prvenstva je sve bliži. Rukometašice Srbije se pod komandom selektora Uroša Bregara od ponedeljka pripremaju za… »
Nova ekipa za novo takmičenje
Danas 23.11.2021
Ženska rukometna selekcije Srbije u Beogradu se sprema za Svetsko prvenstvo u Španiji, sledećeg meseca. Najbolje rukometašice Srbije, u izboru selektora Uroša Bregara, u aprilu su se kvalifikovale za Svetsko prvenstvo u Španiji (1-19. decembar), a… »
Vesti dana »
"Prijavite ovo!" Hitno upozorenje MUP, oglasili se na Instagramu: Deca masovno trpe ovu vrstu nasilja i ćute
Blic pre 44 minutajoš 19 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 14. decembar: Oblačno, maglovito i hladno sa slabom kišom i vetrom
Novi magazin pre 3 satajoš 19 povezanih
Skupštinski odbor utvrdio listu kandidata za Savet REM koje su predložile nacionalne manjine
Beta pre 14 minutajoš 13 povezanih
Stvorena koalicija protiv EU plana za Ukrajinu, čine je četiri zemlje
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih