Povezane vesti
Liščević u trci sa vremenom, hoće li pomoći rukometašicama Srbije?
Sportske.net 24.11.2021
"Presrećna sam što sam sa reprezentacijom, ali stigla sam sa problemom, povredom mišića. Tako da mi ovi dani prolaze u pripremi i oporavku i sva pažnja je usmerena ka tome", rekla je Liščević za sajt Rukometnog saveza Srbije. "Oporavak teče… »
Kristina Liščević: U dobrim sam rukama, verujem da će sve da bude kako treba
Mozzart sport 24.11.2021
"Na pripreme sam stigla sa povredom mišića, tako da mi ovi dani prolaze u pripremi i oporavku", rekla je rukometašica Srbije. Početak Svetskog prvenstva je sve bliži. Rukometašice Srbije se pod komandom selektora Uroša Bregara od ponedeljka… »
Nova ekipa za novo takmičenje
Danas 23.11.2021
Ženska rukometna selekcije Srbije u Beogradu se sprema za Svetsko prvenstvo u Španiji, sledećeg meseca. Najbolje rukometašice Srbije, u izboru selektora Uroša Bregara, u aprilu su se kvalifikovale za Svetsko prvenstvo u Španiji (1-19. decembar), a… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 8 satijoš 33 povezane
Vučević za Euronews Srbija: Opozicija izazvala incident, pa izostala rasprava o budžetu koji donosi rast penzija i plata
Euronews pre 3 satajoš 180 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 11 satijoš 24 povezane
Zvezda spremila 10.000.000 evra za njega, ali menadžer ga tera iz Srbije: Hoće da se vrati, vezan je za klub!
Mondo pre 3 satajoš 40 povezanih