Povezane vesti
Udala se u zatvoru, u braku nisu izdržali ni 3 godine: Bivša Modelsica objavila da se razvodi - otkrila detalje!
Mondo 24.11.2021
Anastasija Buđić i njen suprug su danas potpisali papire za razvod. Anastasija Buđić i njen suprug su danas potpisali papire za razvod. Nekadašnja članica grupe Models, Anastasija Buđić, objavila je da se razvela od supruga Ivana R. Kokija za kojeg se… »
Pevačica se udala u zatvoru, a SAD se razvode! Modelsica objavila da je njihovom braku došao kraj, nisu izdržali ni 3 godine!…
Kurir 24.11.2021
Bivša članica grupe "Models", Anastasija Buđić objavila je na svom Instagram profilu da više nije u braku sa Ivanom R. Kokijem, za koga se udala u zatvoru. - Danas smo, sada već moj bivši muž i ja, potpisali papire za razvod - počela je Anastasija. -… »
Vesti dana »
SSP o napadu na Verana Matića: Vučić pretvorio prostor ispred Skupštine u teritoriju nasilnika
Nova pre 11 minutajoš 29 povezanih
(Video) Snimak za istoriju Tramp u Versaju potpisao sporazum za kraj rata sa Iranom: "Ovo nije bilo lako"
Blic pre 31 minutajoš 52 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak 18. jun 2026: Danas pretežno sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 24 povezane
VIDEO Hrvatica zapalila mreže, ponovo pokrenuta lavina zbog lažnog obećanja
Nova pre 1 satjoš 68 povezanih
“Umoran sam – ovo je bila borba za život!” Gana izvukla pobedu u 95. minutu, selektor otvorio dušu!
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih