Povezane vesti
Troicki: Čast mi je što vodim selekciju u Dejvis kupu
Radio sto plus 24.11.2021
„Atmosfera je sjajna, to je najbitnije, meni je prvi put da sam selektor u Dejvis kupu, i zaista mi je čast i predivno se osećam“, rekao je Troicki na konferenciji za medije. Selekcija Srbije igraće u Grupi F Dejvis kupa u Insbruku protiv domaće… »
Djoković: Imamo najbolju timsku atmosferu
Radio sto plus 24.11.2021
„Naravno da je nama svima u mislima ‘Salatara’, ali mislim da je rano sada pričati o tome, još nije počela ni grupna faza, tako da polako ima tu dosta jakih timova. Nama je cilj da prodjemo grupu, a onda otom potom“, rekao je Djoković na konferenciji za… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: Sastanak Putina i Zelenskog gotovo dogovoren; Kalas: Novi paket sankcija Rusiji biće spreman do kraja meseca
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih

Drugi dan blokade zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu: Građani traže oslobađanje privedenih
Danas pre 52 minutajoš 7 povezanih

Danas do 33 stepena celzijusa Uživajte dok možete jer već od ovog datuma sledi temperaturni šok
Dnevnik pre 47 minutajoš 13 povezanih

Uživo pakao kod serebrjanske šume, zbrisana 53 brigada Rusi celu noć tukli po Odesi, ima mrtvih
Alo pre 22 minutajoš 12 povezanih

Crvena zvezda nikad nije nadoknadila minus u Ligi šampiona kada je poražena na Marakani
Euronews pre 12 minutajoš 12 povezanih