Повезане вести
Троицки: Част ми је што водим селекцију у Дејвис купу
Радио сто плус 24.11.2021
„Атмосфера је сјајна, то је најбитније, мени је први пут да сам селектор у Дејвис купу, и заиста ми је част и предивно се осећам“, рекао је Троицки на конференцији за медије. Селекција Србије играће у Групи Ф Дејвис купа у… »
Дјоковић: Имамо најбољу тимску атмосферу
Радио сто плус 24.11.2021
„Наравно да је нама свима у мислима ‘Салатара’, али мислим да је рано сада причати о томе, још није почела ни групна фаза, тако да полако има ту доста јаких тимова. Нама је циљ да продјемо групу, а онда отом потом“, рекао је… »
Вести дана »
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 44 минутајош 1 повезана
Ђурић из Брисела: Због тешких глобалних околности у ЕУ појачан замах за проширење на наш регион
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски одбио амерички план за крај рата: Хитно отказан састанак са лидером Украјине у Турској: "Дошао је са другим планом, који Русија неће прихватити"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чупао косу активистима, отимао телефон студентима: Ко је Дејан Обреновић, нови командант новосадске Жандармерије?
Данас пре 54 минутајош 1 повезана
Преваре у јавним набавкама: Аргентински суд наложио заплену имовине бивше председнице Киршнер од скоро 500 милиона долара
Курир пре 44 минутајош 1 повезана