Povezane vesti

Makron u Hrvatskoj: Prvo susret sa Milanovićem, pa odvojeno sa Plenkovićem

Nova 25.11.2021
Francuski predsednik Emanuel Makron boravi u Hrvatskoj, u prvoj zvaničnoj poseti ovoj zemlji. Na Pantovčaku se sreo sa hrvatskim predsednikom Zoranom Milanovićem, a potom se sastao sa premijerom Hrvatske Andrejem Plenkovićem sa kojim je potpisao… »

Potpisano; Hrvatima stižu 'rafali', ali platiće ih skuplje nego što se mislilo

B92 25.11.2021
U zvaničnu posetu Hrvatskoj sinoć je stigao francuski predsednik Emanuel Makron. Centralni događaj ove posete bilo je današnje potpisivanje ugovora za kupovinu 12 francuskih borbenih aviona "rafal". Da Hrvatska kupuje te avione, objavio je prethodno… »

"Poseta važna za temu zapadnog balkana": Susret Makrona sa Milanovićem iza zatvorenih vrata, francuski lider imao jedan…

Blic 25.11.2021
Francuski predsednik Emanuel Makron započeo je danas zvaničnu posetu Hrvatskoj susretom sa hrvatskim kolegom Zoranom Milanovićem na Pantovčaku, gde je nakon svečanog dočeka, usledio razgovor u četiri oka. Makron će nakon toga, po sopstvenoj… »

Milanović nakon sastanka sa Makronom: Razgovarali smo pre svega o nabavci aviona

Danas 25.11.2021
Predsednik Francuske Emanuel Makron danas je tokom posete Hrvatskoj razgovarao sa predsednikom te države Zoranom Milanovićem o nabavci aviona, ali i bilateralnoj saradnji te dve države. Predsednik Hrvatske Zoran Milanović rekao je da mu je velika… »

Ovo je novi početak za Hrvatsku: Milanović i Makron se obratili nakon sastanka

Nova 25.11.2021
Francuska himna Marseljeza odjekivala je u četvrtak na Pantovčaku na svečanom dočeku Emanuela Makrona, koji boravi u prvoj poseti jednog francuskog predsednika Hrvatskoj od njenog osamostaljenja. Hrvatski predsednik Zoran Milanović primio je… »

Makron došao na Pantovčak: Sastanak sa Milanovićem u četiri oka

Nova 25.11.2021
Francuski predsednik Emanuel Makron doputovao je u prvu zvaničnu posetu nekog šefa francuske države Hrvatskoj. Službeni Zagreb očekuje njegovu podršku za šengenski prostor i eurozonu i potpisivanje ugovora o kupovini francuskih borbenih aviona… »

Macron u Zagrebu, Hrvatska kupuje avione

Slobodna Evropa 25.11.2021
Francuski predsjednik Emmanuel Macron je u dvodnevnom posjetu Hrvatskoj. Službeni Zagreb očekuje njegovu potporu za schengenski prostor i eurozonu te potpisivanje ugovora o kupnji eskadrile francuskih borbenih aviona i o nuklearnoj suradnji. On je… »

Preokret kakav komšije nisu očekivale: Hrvati se hvalili nabavkom borbenih aviona od Makrona, pa se posramili - stižu 2025…

Srbija danas 25.11.2021
To je na jučerašnjoj sednici hrvatske Vlade otkrio ministar finansija Zdravko Marić. Hrvati neće videti avione do 2025. godine, a platiće skuplje nego što su mislili! Kako piše hrvatski Jutarnji list, prvo se govorilo kako će prvih 6 aviona u… »

Makron u Hrvatskoj: Prvog dana posete sačekala ga vest o tragediji, danas na redu sastanak sa Milanovićem i polaganje venca

Blic 25.11.2021
Francuski predsednik Emanuel Makron doputovao je sinoć u prvu službenu posetu nekog šefa francuske države Hrvatskoj. Službeni Zagreb očekuje njegovu podršku za šengenski prostor i evrozonu i potpisivanje ugovora o kupovini francuskih borbenih… »

Makron stigao u Zagreb: Prva zvanična poseta Hrvatskoj, dočekao ga Plenković

Blic 24.11.2021
Francuski predsednik Emanuel Makron doputovao je u večeras prvu zvaničnu posetu Hrvatsku koju će započeti radnom večerom u Zagrebu sa premijerom Andrejem Plenkovićem u užem formatu, a na dnevnom redu su globalna i regionalna pitanja. Hrvatski… »

Makron stigao u Hrvatsku, sastao se s Plenkovićem

Danas 24.11.2021
Francuski predsednik Emaunel Makron doputovao je večaras u prvu službenu posetu šefa francuske države Hrvatskoj i susreo se sa premijerom Andrejom Plankovićem. Službeni Zagreb očekuje njegovu potporu za šengenski prostor i evrozonu i potpisivanje… »

Vesti dana »