Повезане вести
Митровић неће брзо на терен? Навијачи Фулама се хватају за главу, ривали славе
Вечерње новости 25.11.2021
ФОТО: ФСС Поменута одлука тренера Марка Силве изненадила је присталице "котиџера" које су остале у чуду када су виделе да најбољег стрелца у среду није било ни на клупи за резерве, а све је стратег екипе појаснио после меча… »
Коначно да се неко огласи: Тренер Фулама оклонио све дилеме – открио је због чега Митровић синоћ није играо!
Хот спорт 25.11.2021
Синоћ смо видели да Фулам једноставно не може без Александра Митровића. Многи навијачи су остали у шоку када су видели са се српски репрезнтативац синоћ није нашао у протоколу за меч са Дербијем. И наравно, чим нема Митра, Фулам… »
"Имам температуру, не осећам се добро": Митровић открио зашто није био у тиму Фулама
Вечерње новости 25.11.2021
ЕПА-ЕФЕ/Франк Аугстеин - Прегледао сам се, имао сам синоћ и данас температуру, ухватила ме је па се нисам осећао добро за утакмицу против Дербија. Одморио сам овај меч, како бих, Боже здравља, могао да играм у суботу - рекао је… »
Огласио се и власник Фулама, „фрка“ се подигла јер нема Митровића и победе
Нова 25.11.2021
Фудбалери Фулама ремизирали су без голова против Дербија, што је унервозило навијаче и клуб у одсуству Александра Митровића. Због температуре је Митровић био ван строја и нервоза је учинила своје, изостала је ефикасност, али… »
Откривено! Због овога Митровић није играо за фулам: Објављени су детаљи, познато је шта мучи Србина!
Мондо 25.11.2021
Сада се зна шта је разлог Митровићевог изостанка из тима. Сада се зна шта је разлог Митровићевог изостанка из тима. Остали су сви у Фуламу у Шоку када је објављен састав за меч са Дербијем у Чемпионшипу, а на списку се није… »
Митровић се огласио након беса навијача: Открио због чега није играо за Фулам
Нова 25.11.2021
Навијачима Фулама се сат и по пре меча са Дерби Каунтијем (0:0) срушио свет када су видели да се Александар Митровић не налази ни на клупи за резервне играче. Недуго по завршетку сусрета је српски нападач објаснио шта се десило… »
Морао је да се огласи: Александра Митровића објаснио зашто није био у тиму Фулама за последњи меч: Прегледао сам се, имао сам…
Спортал блиц 24.11.2021
ове вечери није био у протоколу за меч Фулама и Дерби Каунтија који је завршен без погодака. Разлог за то јесте одлука Митровића и лекарског тима Фулама пошто се српски нападач није добро осећао пред утакмицу 19. кола… »
"Да ли је ово: Шала?" Александра Митровића нема у тиму на утакмици Фулама, навијачи у чуду не знају шта се дешава
Спортал блиц 24.11.2021
ове вечери неће наставити гол серију у дресу Фулама. Разлог за то јесте чињеница да српски фудбалер није у протоколу за меч против Дерби Каунтија у 19. колу Чемпионшипа. Такав потез тренера Марка Силве изазвао је комешање међу… »
Митровић не игра за фулам: Навијачи скроз збуњени, а ево зашто Србин није ни на клупи
Вечерње новости 24.11.2021
ФОТО: АП/Тањуг Нема сумње да је оваква одлука Марка Силве изненадила присталице "котиџера" које су остале у чуду када су виделе да најбољег стрелца нема ни на клупи за резерве. Митровић је ове сезоне постигао 21 гол на 18… »
Вести дана »

Ровити Ђоковић није могао против Синера, Италијан у финалу Вимблдона против Алкараза
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Мајка и син повређени у удесу: Саобраћајна несрећа на ауто-путу: Хитно превезени у болницу
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Грађани Новог Пазара: Срби нису геноцидан народ, већ осуђени ратни злочинци и њихови подржаваоци
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Вучић: Нећемо никад дати полицији зелено светло да оштрије реагује према демонстрантима
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана