Povezane vesti
Đoković napravio ludnicu: Pogledajte šta rade Srbi u Inzbruku (video)
Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Printskrin Atmosfera u našem nacionalnom timu, kao po pravilu je uvek fenomenalna, tako je i ovoga puta pred početak novog izazova u Inzbruku. Pojavio se zanimljiv video na društvenim mrežama, gde se kompletan tim na čelu sa Đokovićem odlično… »
Kako je spreman Novak Đoković! Sam kraj sezone, a snimci sa Noletovog treninga oduševljavaju /video/
Sportal blic 25.11.2021
je u utorak stigao u Insbruk i odmah po dolasku odradio prvi trening u tom gradu, a u sredu je najbolji teniser sveta imao priliku da oseti podlogu centralnog terena. Prvi put je Đoković juče trenirao na glavnom igralištu finalnog turnira Dejvis kupa gde… »
Troicki ima slatke muke: Još nisam odlučio ko će igrati drugi singl
Večernje novosti 24.11.2021
Foto: TSS Selektor je istakao da je atmosfera u ekipi sjajna, a to je veoma važan faktor na ovom takmičenju. - Atmosfera je sjajna, to je najbitnije, meni je prvi put da sam selektor u Dejvis kupu, i zaista mi je čast i predivno se osećam - rekao je… »
Troicki: Čast mi je što vodim selekciju u Dejvis kupu
Danas 24.11.2021
Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki rekao je večeras da je atmosfera u ekipi sjajna, kao i da mu je čast što po prvi put vodi selekciju u Dejvis kupu. „Atmosfera je sjajna, to je najbitnije, meni je prvi put da sam selektor u… »
Đoković: Igraćemo najbolji tenis za Srbiju
Danas 24.11.2021
Posle nastupa na Završnom mastersu u Torinu najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Insbruk, gde će sa reprezentacijom igrati u Dejvis kupu. Srbija u petak (16.00) igra protiv Austrije, a dan kasnije protivnik će im biti Nemačka. Najbolji… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 33 minutajoš 38 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 13 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 3 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih