Povezane vesti

Otići ću i osloboditi mesto nekom mlađem kolegi! Olga Odanović donela bitnu odluku, a on je njen najveći kritičar

Mondo 25.11.2021
Glumica Olga Odanović dobitnica je ovogodišnje nagrade za najbolje umetničko ostvarenje u Narodnom pozorištu za ulogu u predstavi "Vuci i ovce". Glumica Olga Odanović dobitnica je ovogodišnje nagrade za najbolje umetničko ostvarenje u Narodnom… »

Olga Odanović donela važnu životnu odluku: Vreme je za penziju

Nova 25.11.2021
Istaknuta dramska glumica Olga Odanović kaže da je gluma posao maraton na duge staze i da joj je i posle toliko godina glumačkog posla svaka nagrada draga jer je lepo kada neko primeti ono što radi. Navela je i da sledeće godine stiče uslov za… »

Povlačim se iz glume, oslobodiću mesto mlađem glumcu: Olga Odanović donela veliku odluku, a evo zašto će se vakcinisati

Kurir 25.11.2021
Glumica Olga Odanović dobitnica je ovogodišnje nagrade za najbolje umetničko ostvarenje u Narodnom pozorištu za ulogu u predstavi “Vuci i ovce”, koja se bavi, kako kaže, vrlo aktuelnom temom, gde čovek ne preza ni od čega zarad materijalne… »

Povlači se iz glume! Šok odluka poznate glumice nakon borbe sa korona virusom!

Alo 25.11.2021
Olga je nedavno preležala virus korona. Ona je istakla da nije bila od onih koji su se vakcinisali, ali nakon iskustva koje je imala, to će sigurno učiniti. Glumica Olga Odanović je u emotivnoj ispovesti istakla da sledeće godine stiče uslove za… »

"Povlačim se iz glume, nek se neko mlađi dokazuje": Olga Odanović donela veliku odluku, a evo zašto će se vakcinisati iako…

Blic 25.11.2021
Istaknuta dramska glumica kaže da je ovaj posao maraton na duge staze i da joj je i posle toliko godina glumačkog posla svaka nagrada draga jer je lepo kada neko primeti ono što radi. Glumica Olga Odanović dobitnica je ovogodišnje nagrade za najbolje… »

Vesti dana »