Povezane vesti

Ministarstvo finansija: Srbija na kamatama uštedela još 26 miliona evra

Nova ekonomija 25.11.2021
Obaveze iz zajma koji uzet od Fonda za razvoj Abu Dabija 2016. godine i koji je ugovoren u dirhamima (valutom Ujedinjenih Emirata), sa plaćanjem u američkim dolarima, Srbija je konvertovala u evre, saopštilo je Ministarstvo finansija. Ocenjuje se da je… »

Ministarstvo finansija: Srbija uspešno realizovala svop transakciju, ušteda na kamatama od 26 miliona evra

Danas 25.11.2021
Vodeći se najboljom međunarodnom praksom aktivnog upravljanja javnim dugom, a u cilju zaštite od različitih oblika finansijskih rizika, kao i dodatnog smanjenja troškova zaduživanja, Srbija je realizovala još jednu, četvrtu po redu, svop… »

Ostvarena ušteda od 26 miliona evra: Republika Srbija uspešno realizovala svop transakciju

Večernje novosti 25.11.2021
Foto P- Milošević Dug i obaveze po osnovu navedenog zajma, na koji je plaćana fiksna kamatna stopa od 2,25% godišnje, u svop tranakciji realizovanoj sa dve renomirane banke sa kojima Republika Srbija ima potpisan ISDA Master sporazum, Deutsche Bank i… »

Ministarstvo finansija: Srbija konvertovala dug u dolarima u evre i uštedela 26 miliona evra

Novi magazin 25.11.2021
Država Srbija je obaveze po osnovu zajma uzetog od Fonda za razvoj Abu Dabija 2016. godine, inicijalno ugovorene u dirhamima, sa plaćanjem u američkim dolarima, konvertovala u evre i uštedela na kamatama 26 miliona evra, saopštilo je danas… »

Srbija uspešno realizovala važnu transakciju

B92 25.11.2021
Republika Srbija realizovala je još jednu, četvrtu po redu, svop transakciju. Vodeći se najboljom međunarodnom praksom aktivnog upravljanja javnim dugom, a u cilju zaštite od različitih oblika finansijskih rizika, kao i dodatnog smanjenja troškova… »

Ministarstvo finansija: Srbija konvertovala dug u dolarima u evre i uštedela 26 miliona evra

Kurir 25.11.2021
Vodeći se najboljom međunarodnom praksom aktivnog upravljanja javnim dugom, a u cilju zaštite od različitih oblika finansijskih rizika, kao i dodatnog smanjenja troškova zaduživanja, Republika Srbija je realizovala još jednu, četvrtu po redu, svop… »

Vesti dana »