Povezane vesti

Dr Goran Petrović: Blaža epidemiološka situacija u Opštoj bolnici. U danima vikenda smanjićemo broj osoblja i kreveta u…

Plus online 25.11.2021
Direktor Opšte bolnice Pirot dr Goran Petrović, na današnjoj konferenciji za novinare govorio je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, broju hospitalizovanih pacijanata i funkcionisanju kovid odeljenja. Po njegovim rečima, trenutno, u kovid… »

Bitku sa koronavirusom izgubila tri pacijenta! U Pčinjskom okrugu još 67 zaraženo koronavirusom, hospitalizovano 86…

Kurir 25.11.2021
VRANJE - U Pčinjskom okrugu još 67 zaraženo koronavirusom, hospitalizovano 86 pacijenata Na kovid 19 testirana je 374 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Prema poslednjim zvaničnim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije analize su pokazale… »

Smanjuje se broj lekara i kreveta u covid jedinicama Opšte bolnice Pirot – Veća posvećenost zelenoj zoni

Pirotske vesti 25.11.2021
U toku jučerašnjeg dana u Opštoj bolnici Pirot pregledan je 51 pacijent – 43 pacijenta su iz Pirota, 4 iz Dimitrovgrada, 2 iz Babušnice i 2 iz Bele Palanke. Od tog broja 27 su bila na prvom pregledu, a 24 pacijanta su imala kontrolni pregled. Jedan… »

Epidemija korona virusa u Pirotu: Zaražene još 24 osobe, tri preminule

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: V. Ćirić Iz Pirota je zaraženo 11, Babušnice 6, Bele Paslanke 5 i sa područja Dimitrovgrada dve osobe. Lekari ZZJZ procenjuju da je broj zaraženih daleko veći, ali se mnogi sa simtomima korone ne javljaju lekarima. U kovid ambulanti obavljeno… »

Sve praznija kovid odeljenja u lozničkoj opštoj bolnici: Na bolničkom lečenju 71 pacijent, na respiratorima četvoro

Kurir 25.11.2021
Na kovid odeljenjima lozničke Opšte bolnice trenutno se nalazi 71 pacijent, četiri manje nego juče, četiri su na neinvazivnoj mehaničkoj ventilaciji, a jedan je intubiran. Posle nedelja loših vesti juče, drugi put ove sedmice, u bolničkom… »

Kovid presek: tri pacijenta preminula, u okrugu još 67 zaraženih, u kovid bolnicama 86 pacijenata

Jug press 25.11.2021
VRANJE U poslednja 24 sata od posledica korona virusa preminula su tri pacijenta u Zdravstvenom centru u Vranju, saopštila je ova ustanova u kojoj hospitalizovano 86 kovid pacijenata. Svi oni osim što su pozitivni na virus, imaju i upalu pluća, a njih… »

Vranje: Nakon četiri bez preminulih, juče tri žrtve kovida

OK radio 25.11.2021
Tokom jučerašnjeg dana, u vranjskim kovid bolnicama su preminula tri pacijenta, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. Prethodna tri dana nisu zabeleženi smrtni slučajevi u dve kovid bolnice u Vranju. U kovid bolnicama ZC Vranje trenutno je… »

Tri žrtve korone u Vranju, u okrugu 67 novoobolelih

Jugmedia 25.11.2021
U kovid bolnicama Zdravstvene centre Vranje hospitalizovano je 86 pacijenata, svi su pozitivni na koronavirus i sa upalom pluća, dok je na kiseoniku 58 pacijenata. Na bolničko lečenje primljeno je 5 pacijenata i otpušteno isto toliko, saopšteno je iz… »

Vesti dana »