Повезане вести
Кон: Оптимиста сам да ћемо 2023. годину дочекати без маски
Данас 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је „оптимиста“ и да се нада да ће грађани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је… »
Кон: Оптимиста сам, надам се да ће грађани 2023. годину дочекати без маски
Н1 Инфо 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је "оптимиста" и да се нада да ће грађани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је сада… »
Кон: Оптимиста сам да ћемо 2023. годину дочекати без маски
Глас Зајечара 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је „оптимиста“ и да се нада да ће градјани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је… »
Кон „оптимиста“: Надам се да ће 2023. бити без маски
Нова 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је "оптимиста" и да се нада да ће грађани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је сада… »
Вести дана »

Огласила се Управа након навода да је студент пребачен у болницу: "И даље је у затвору где штрајкује глађу"
НИН пре 16 минутајош 41 повезана

Мушкарац из Инђије "пао" због дроге: Полиција му у кући пронашла више врста наркотика
Телеграф пре 11 минутајош 28 повезаних

Србија: Свеже јутро, сунчан и топлији дан, пораст температуре до краја недеље
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 28 повезаних

Подршка за пољопривреднике: Студенти и грађани испред суда у Новом Саду
НИН пре 2 сатајош 17 повезаних

Србин испред стана у Бечу убио жену, па пресудио себи: Ранио и ћерку којој се боре за живот, злочину сведочило двоје деце ФОТО
Нова пре 3 сатајош 19 повезаних