Повезане вести
Кон: Оптимиста сам да ћемо 2023. годину дочекати без маски
Данас 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је „оптимиста“ и да се нада да ће грађани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је… »
Кон: Оптимиста сам, надам се да ће грађани 2023. годину дочекати без маски
Н1 Инфо 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је "оптимиста" и да се нада да ће грађани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је сада… »
Кон: Оптимиста сам да ћемо 2023. годину дочекати без маски
Глас Зајечара 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је данас да је „оптимиста“ и да се нада да ће градјани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је… »
Кон „оптимиста“: Надам се да ће 2023. бити без маски
Нова 25.11.2021
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је да је "оптимиста" и да се нада да ће грађани 2023. годину дочекати без маски. Како је Кон рекао за ТВ Курир, вирус ће и тада бити присутан, али неће бити у толиком интензитету у којем је сада… »
Вести дана »
Путинов саветник: Састанак у Кремљу САД и Русије о Украјини био продуктиван, али још има посла
Бета пре 5 сатијош 5 повезаних
ЦИК у Приштини одбила да верификује Српску листу за изборе у децембру
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
Херојски! Припадници Горске службе спасили војнике БиХ с врха планине Чврснице (фото)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Временска прогноза за 3. децембар: Местимично са кишом, на планинама могућ слаб снег
Мондо пре 34 минутајош 2 повезане