Povezane vesti
Kon: Optimista sam da ćemo 2023. godinu dočekati bez maski
Danas 25.11.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je „optimista“ i da se nada da će građani 2023. godinu dočekati bez maski. Kako je Kon rekao za TV Kurir, virus će i tada biti prisutan, ali neće biti u tolikom intenzitetu u kojem je sada. Rekao je da bi bilo… »
Kon: Optimista sam, nadam se da će građani 2023. godinu dočekati bez maski
N1 Info 25.11.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je "optimista" i da se nada da će građani 2023. godinu dočekati bez maski. Kako je Kon rekao za TV Kurir, virus će i tada biti prisutan, ali neće biti u tolikom intenzitetu u kojem je sada. Rekao je da bi bilo… »
Kon: Optimista sam da ćemo 2023. godinu dočekati bez maski
Glas Zaječara 25.11.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da je „optimista“ i da se nada da će gradjani 2023. godinu dočekati bez maski. Kako je Kon rekao za TV Kurir, virus će i tada biti prisutan, ali neće biti u tolikom intenzitetu u kojem je sada. Rekao je da bi bilo… »
Kon „optimista“: Nadam se da će 2023. biti bez maski
Nova 25.11.2021
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je "optimista" i da se nada da će građani 2023. godinu dočekati bez maski. Kako je Kon rekao za TV Kurir, virus će i tada biti prisutan, ali neće biti u tolikom intenzitetu u kojem je sada. Rekao je da bi bilo… »
Vesti dana »
U Srbiji danas do 19 stepeni: RHMZ objavio kakvo nas vreme čeka i narednih dana
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Uživo - Izrael bombardovao Liban, ima mrtvih: Potvrđeno je, borbeni avion pao kod baze SAD u Kuvajtu (video)
Mondo pre 8 minutajoš 22 povezane
Posledica rata SAD, Izraela i Irana: Nafta bi mogla da poskupi na 100 dolara za barel
Radio 021 pre 38 minutajoš 17 povezanih
Od početka vazdušnih napada više od 500 poginulih u Iranu; u Kuvajtu palo nekoliko američkih aviona
RTS pre 3 minutajoš 22 povezane
Alimpijević odredio tim za Tursku: Jedan igrač otpao sa spisak za duel u Istanbulu
Dnevnik pre 23 minutajoš 19 povezanih