Povezane vesti

Prekrečen grafit ratnom zločincu Mladiću u Beogradu

Slobodna Evropa 25.11.2021
Aktivistkinje i aktivisti više nevladinih organizacija prekrečili su 25. novembra grafit koji slavi osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića u centru Beograda. To je za Radio Slobodna Evropa potvrdila Staša Zajović, članica organizacije Žene u… »

Desničar udario novinarku Danasa Snežanu Čongradin na protestu kod Doma omladine

N1 Info 25.11.2021
Jedan mladić fizički je napao novinarku lista "Danas" Snežanu Čongradin na protestu koji je organizovan kod Doma omladine zbog grafita Ratku Mladiću. On je udario rukom, ali je brzom intervencijom pripadnika policije u civilu priveden. Muškarac… »

Desničar napao novinarku Danasa Snežanu Čongradin na protestu kod Doma omladine

Nova 25.11.2021
Jedan mladić fizički je napao novinarku lista "Danas" Snežanu Čongradin na protestu koji je organizovan kod Doma omladine zbog grafita Ratku Mladiću. On je udario rukom, ali je brzom intervencijom pripadnika policije u civilu priveden. Prema rečima… »

Obrisan grafit posvećen Ratku Mladiću sa zgrade Doma omladine

N1 Info 25.11.2021
Nekoliko desetina aktivista nevladinih organizacija okupilo se ispred Doma omladine na protestu zbog grafita "Ratko Mladić srpski heroj", a pored njih se nalazi kordon policajaca. Aktivisti i građani obrisali su grafit. Novinarskim ekipama je zabranjen… »

Aktivisti i građani uklonili grafit posvećen Ratku Mladiću na Domu omladine

Beta 25.11.2021
Aktivisti i gradjani uklonile su grafit posvećen osudjenom ratnom zločincu generalu Ratku Mladiću na kome je pisalo "Ratko Mladić, srpski heroj", sa zgrade Doma omladine u Beogradu, javlja reporter agencije Beta. U pitanju su aktivisti Gradjanskih… »

Aktivisti i gradjani uklonili grafit posvećen Ratku Mladiću na Domu omladine

Novi magazin 25.11.2021
Aktivisti i gradjani uklonile su grafit posvećen osudjenom ratnom zločincu generalu Ratku Mladiću na kome je pisalo "Ratko Mladić, srpski heroj", sa zgrade Doma omladine u Beogradu, javlja reporter agencije Beta. U pirtanju su aktivisti Gradjanskih… »

Kandić: Pripadnik Levijatana policajcu rekao „Nismo se tako dogovorili“

Nova 25.11.2021
Osnivačica Fonda za humanitarno pravo (FHP) Nataša Kandić objavila je na Tviteru da se na skupu čišćenja grafita "Ratko Mladić srpski heroj" večeras ispred Doma omladine u Beogradu čulo kako pripadnik "Levijatana" kaže policajcu "nismo se tako… »

Građani očistili grafit o Ratku Mladiću ispred Doma omladine VIDEO

Nova 25.11.2021
Grupa građana i aktivista uspela je večeras, nakon početne policijske zabrane, da očisti grafit "Ratko Mladić srpski heroj" koji je ranije danas ispisan na Domu omladine u Beogradu. Ispred Doma omladine, oko 18 časova, okupilo se nekoliko desetina… »

FOTO: Obrisan grafit Ratku Mladiću sa Doma omladine, desničar udario novinarku Danasa pa uhapšen

Radio 021 25.11.2021
Jedan mladić fizički je napao novinarku lista "Danas" Snežanu Čongradin na protestu koji je organizovan kod Doma omladine zbog grafita Ratku Mladiću. On ju je udario rukom, ali je brzom intervencijom pripadnika policije u civilu priveden. Prema… »

Uklonjene nalepnice sa grafita „Mladić srpski heroj“, FHP poziva na okupljanje

N1 Info 25.11.2021
U organizaciji Fonda za humanitarno pravo, danas je prelepljen grafit Ratko Mladić srpski heroj na Platou Milana Mladenovića u Beogradu. Taj grafit, koji već duže vreme stoji u Makedonskoj ulici, prelepljen je nalepnicama na kojima piše "Ratko… »

Protest antifašista i umetnika zbog grafita Ratku Mladiću na Domu omladine (FOTO)

Danas 25.11.2021
U toku je protest antifašistiških grupa, nevladinih organizacija, muzičara, umetnika, i svih koji su pored muzike, volelili Milanovu hrabrost i čvrst stav protiv nacionalizma, nakon što je na Domu omladine ispisan grafit „Ratko Mladić srpski… »

Protest u centru grada zbog grafita o Ratku Mladiću, policija legitimiše okupljene

Blic 25.11.2021
Na zidu Doma omladine u centru Beograda osvanuo je grafit podrške ratnom zločincu Ratku Mladiću - "Ratko Mladić srpski heroj", a danas oko 13 časova okupila se grupa građana koja preko toga prelepljuje nalepnice sa natpisom "Ratko Mladić ratni… »

Haos u centru Beograda zbog grafita ratku mladiću: Aktivisti izlepili natpis, policija legitimiše (foto, video)

Mondo 25.11.2021
Okupljeni građani natpis na zgradi Doma omladine prelepljuju nalepnicama na kojima piše "Ratko Mladić osuđen za genocid". Okupljeni građani natpis na zgradi Doma omladine prelepljuju nalepnicama na kojima piše "Ratko Mladić osuđen za genocid". U… »

Na Platou Milana Mladenovića prelepljen grafit „Ratko Mladić srpski heroj“

Nova 25.11.2021
U organizaciji Fonda za humanitarno pravo, prelepljen je grafit Ratko Mladić srpski heroj na Platou Milana Mladenovića u Beogradu. Taj grafit, koji već duže vreme stoji u Makedonskoj ulici, oko 13 časova prelepljen je nalepnicama na kojima piše… »

Na Domu omladine osvanuo grafit posvećen Ratku Mladiću

Danas 25.11.2021
Na zgradi Doma omladine jutros je osvanuo grafit na kome piše „Ratko Mladić srpski heroj“. Zbog ovog natpisa, Fond za humanitarno pravo je saopštio da će se danas u 13 časova na platou Milana Mladenovića održati protest antifašistiških grupa… »

Protest u centru grada zbog grafita o Ratku Mladiću, policija legitimiše okupljene

Blic 25.11.2021
Na zidu Doma omladine u centru Beograda osvanuo je grafit podrške ratnom zločincu Ratku Mladiću - "Ratko Mladić srpski heroj", a danas oko 13 časova okupila se grupa građana koja preko toga prelepljuje nalepnice sa natpisom "Ratko Mladić ratni… »

Protest antifašista i umetnika danas na Platou Milana Mladenovića u 13 časova

Danas 25.11.2021
Na Platou Milana Mladeonovića u 13 časova biti održan protest antifašistiških grupa, nevladinih organizacija, muzičara, umetnika, i svih koji su pored muzike, volelili Milanovu hrabrost i čvrst stav protiv nacionalizma, nakon što je na Domu… »

Vesti dana »