Povezane vesti

Preminuo i treći radnik iz fabrike u Leštanima: Imao je teške opekotine

Telegraf 25.11.2021
Uzrok eksplozije još nije poznat. Bojan R. (28) treća je žrtva stravične eksplozije u fabrici raketa "EDePro" u Leštanima, koja se dogodila u utorak. Bojan R. je zadobio teške opekotine u nesreći, a on je u bolnici podlegao povredama, piše Kurir… »

Treća žrtva eksplozije u fabrici u Leštanima; mladić u bolnici podlegao povredama VIDEO

B92 25.11.2021
Beograd -- Mladić iz Boleča B. R. (28) preminuo je danas od posledica opekotina zadobijenih u eksploziji u pogonu kompanije "Edepro" u Leštanima. On u bolnici podlegao povredama, a na licu mesta, u trenutku eksplozije, stradala su dva radnika. U toku… »

Ovo je treća žrtva eksplozije u bubanj potoku: Brat se oprostio srceparajućom porukom: "Uvek u mom srcu, srešćemo se opet…

Blic 25.11.2021
Od poginulog Bojana Ružića (28) koji je inače treća žrtva eksplozije u fabrici "Edepro", na društvenim mrežama oprostio se brat od tetke, Đorđe Crnomarković. Crnomarković je, navodi Kurir, inače srpski fudbaler koji trenutno igra u Sloveniji… »

Ovo je treća žrtva eksplozije U FABRICI RAKETA: Brat se tužnim porukama oprostio od nastadalog Bojana (28)

Kurir 25.11.2021
Od poginulog Bojana Ružića (28) koji je inače treća žrtva eksplozije u fabrici "Edepro", na društvenim mrežama oprostio se brat od tetke, Đorđe Crnomarković. Crnomarković je inače srpski fudbaler koji trenutno igra u Sloveniji. - Uvek u mom… »

Ovo je treća žrtva EKSPLOZIJE u Leštanima: Mladić (28) preminuo od posledica opekotina

Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Instagram Kako saznajemo, mladić je imao opekotine petog i šestog stepena. Bio je zbrinut na Urgentnom centru, a lekari su se tokom jučerašnjeg i današnjeg dana borili za njegov život. Foto: Instagram Podsetimo, u trenutku eksplozije u fabrici… »

Nova.rs: Još jedna žrtva eksplozije u Leštanima

N1 Info 25.11.2021
U bolnici je podlegao povredama radnik (28) koji je zadobio teške opekotine u eksploziji u fabrici raketa "EDePro" u Leštanima, javlja Nova.rs. On je treća žrtva eksplozije koja se dogodila u utorak, piše Nova.rs. U eksploziji su na licu mesta… »

Još jedna žrtva eksplozije u Leštanima

Danas 25.11.2021
U bolnici je podlegao povredama radnik (28) koji je zadobio teške opekotine u eksploziji u fabrici raketa „EDePro“ u Leštanima, javlja Nova.rs. On je treća žrtva eksplozije koja se dogodila u utorak, piše Nova.rs. U eksploziji su na licu mesta… »

Treća žrtva stravične eksplozije u Bubanj Potoku: Bojan Ružić (28) nije izdržao, teškim povredama podlegao u bolnici

Blic 25.11.2021
Radnik Bojan Ružić (28) treća je žrtva eksplozije u fabrici u Bubanj Potoku. Mladić je kako saznajemo danas preminuo od teških opekotina koje je zadobio prilikom eksplozije. Porodica Bojana Ružića za "Blic" je kratko potvrdila vest i rekla da nije… »

Treća žrtva stravične eksplozije u Bubanj Potoku: Bojan Ružić (28) nije izdržao, teškim povredama podlegao u bolnici

Blic 25.11.2021
Radnik Bojan Ružić (28) treća je žrtva eksplozije u fabrici u Bubanj Potoku. Mladić je kako saznajemo danas preminuo od teških opekotina koje je zadobio prilikom eksplozije. Porodica Bojana Ružića za "Blic" je kratko potvrdila vest i rekla da nije… »

Preminula i treća žrtva eksplozije u Leštanima

Vesti online 25.11.2021
Mladić koji je bio povređen od eksplozije u fabrici protivgradnih raketa “Edepro” u Leštanima kod Beograda preminuo je od posledica povreda, što je treća žrtva ove nesreće. Dvadesetosmogodišnji Bojan R. iz Boleča preminuo je od teških… »

CRNI BILANS eksplozije u Bubanj Potoku: Bojan Ružić (28) treća žrtva!

U centar 25.11.2021
Radnik Bojan Ružić (28) treća je žrtva eksplozije u fabrici u Bubanj Potoku. Mladić je preminuo od teških opekotina koje je zadobio prilikom eksplozije. Na licu mesta, u trenutku eksplozije stradala su dva radnika. Na licu mesta, u trenutku… »

Treća žrtva stravične eksplozije u LEŠTANIMA: Mladić (28) nije izdržao, zadobio teške opekotine

Kurir 25.11.2021
Bojan R. (28) koji je bio povređen u eksploziji koja se dogodila u fabrici "Edepro", preminuo je od teških povreda koje je zadobio. Ovu informaciju za Kurir je potvrdila porodica preminulog mladića. Podsetimo, mladić je imao teške opekotine na više… »

Treća žrtva eksplozije u Leštanima: Preminuo još jedan radnik od zadobijenih povreda!

Mondo 25.11.2021
Dva radnika su stradala na licu mesta, a sada je prominuo i treći. Dva radnika su stradala na licu mesta, a sada je prominuo i treći. Bojan Ružić (28) treća je žrtva eksplozije u fabrici raketnih goriva u Leštanima. Kako se saznaje, mladić je… »

Treća žrtva stravične eksplozije u Bubanj potoku

Sputnik 25.11.2021
Radnik Bojan Ružić (28) treća je žrtva eksplozije u fabrici u Bubanj potoku. Mladić je preminuo od teških opekotina koje je zadobio prilikom eksplozije. Na licu mesta, u trenutku eksplozije stradala su dva radnika: Miljan Jojić (38) i Miloš… »

Treća žrtva stravične eksplozije u Leštanima: Radnik (28) podlegao opekotinama

Nova 25.11.2021
Bojan R. (28) treća je žrtva stravične eksplozije u fabrici raketa "EDePro" u Leštanima, koja se dogodila u utorak. Kako saznajemo, Branko R. je zadobio teške opekotine u nesreći, a on je u bolnici podlegao povredama. Podsetimo, u eksploziji su na… »

Vesti dana »