Povezane vesti

"To mi je rekao tvoj otac, Dalila": Maja napravila pometnju u "Zadruzi": "Vratila sam Filipa za pet sati, ćuti i gledaj u sto"…

"To mi je rekao tvoj otac, Dalila": Maja napravila pometnju u "Zadruzi": "Vratila sam Filipa za pet sati, ćuti i gledaj u sto"…

Blic 25.11.2021
Dalila Dragojević, Maja Marinković i Filip Car imali su priliku da danas odgovaraju na pitanja publike u rijalitiju "Zadruga", a vrlo brzo nastao je haos između njih. - Dalila, kakav je osećaj biti odbačen od ljubavnika? - glasilo je pitanje. - Ja ne… »
Tvoj otac je rekao da budem uz Dejana! Maja uništila Dalilu: Vratila sam Cara za 5 sati, ćuti i gledaj u sto! Brini o mužu!

Tvoj otac je rekao da budem uz Dejana! Maja uništila Dalilu: Vratila sam Cara za 5 sati, ćuti i gledaj u sto! Brini o mužu!

Kurir 25.11.2021
Dalila Dragojević, Maja Marinković i Filip Car imali su priliku da odgovara na pitanja publike. - Dalila, kakav je osećaj biti odbačen od ljubavnika? - glasilo je pitanje. - Ja ne smatram da je on meni bio ljubavnik, niti smatram da sam odbačena… »

Vesti dana »