Povezane vesti
Povraćao posle svakog seksa! Šok ispovest slavnog glumca - Posle prevare spavao s mnogo žena, ali ništa nije bilo isto!
Mondo 25.11.2021
Utehu pokušao da pronaće u drugim ženama, ali nije se slavno završilo. Utehu pokušao da pronaće u drugim ženama, ali nije se slavno završilo. Glumac Vil Smit u svojim memoarima otkrio je šokantne detalje iz intimnog života, kao i šta mu se… »
Povraćao sam posle svakog intimnog odnosa: Vil Smit u ispovesti otkrio još šokantnih detalja, posle prevare ništa nije bilo…
Kurir 25.11.2021
Glumac Vil Smit u svojim memoarima otkrio je puno šokantnih detalja iz privatnog života. On je izneo detalje svog oporavka kada ga je devojka sa kojom je bio nekada, Melani - prevarila. „Trebalo mi je neko olakšanje, a kako ne postoji tableta za… »
Vil Smit je bio zavisnik o seksu: Nakon orgazma sam povraćao
Nova 25.11.2021
Glumac Vil Smit u svojim memoarima otkrio je puno šokantnih detalja iz privatnog života, pa je tako ispričao kako je pokušao da se oporavi nakon što je saznao da ga je tadašnja devojka Melani prevarila. Naime, kako Vil tvrdi „slomljeno“ srce je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti sutra na protestu radnika GSP, penzionera i profesora, uprava Beogradskog univerziteta odgovorila Vučiću
Nova pre 15 minutajoš 45 povezanih
Stručnjaci: Sankcije prema NIS-u nelogične, verovatno neće ni stupiti na snagu
Danas pre 3 satajoš 32 povezane