Повезане вести

Повраћао после сваког секса! Шок исповест славног глумца - После преваре спавао с много жена, али ништа није било исто!

Повраћао после сваког секса! Шок исповест славног глумца - После преваре спавао с много жена, али ништа није било исто!

Мондо 25.11.2021
Утеху покушао да пронаће у другим женама, али није се славно завршило. Утеху покушао да пронаће у другим женама, али није се славно завршило. Глумац Вил Смит у својим мемоарима открио је шокантне детаље из интимног живота, као и… »
Повраћао сам после сваког интимног односа: Вил Смит у исповести открио још шокантних детаља, после преваре ништа није било…

Повраћао сам после сваког интимног односа: Вил Смит у исповести открио још шокантних детаља, после преваре ништа није било…

Курир 25.11.2021
Глумац Вил Смит у својим мемоарима открио је пуно шокантних детаља из приватног живота. Он је изнео детаље свог опоравка када га је девојка са којом је био некада, Мелани - преварила. „Требало ми је неко олакшање, а како не… »
Вил Смит је био зависник о сексу: Након оргазма сам повраћао

Вил Смит је био зависник о сексу: Након оргазма сам повраћао

Нова 25.11.2021
Глумац Вил Смит у својим мемоарима открио је пуно шокантних детаља из приватног живота, па је тако испричао како је покушао да се опорави након што је сазнао да га је тадашња девојка Мелани преварила. Наиме, како Вил тврди… »

Вести дана »