Povezane vesti
Ponoš: Neću da cepam stranku, samo ću da se sklonim
Nova 25.11.2021
"Ostaću član Narodne stranke, ali više neću biti deo rukovodećeg tima", rekao je večeras potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš. "Neću da cepam stranku pet meseci pred izbore, samo ću da se sklonim. Ovo više ne funkcioniše", rekao je on… »
Ponoš o napuštanju predsedništva NS: Nisam spreman na „trule kompromise“
N1 Info 25.11.2021
Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš kaže, povodom odluke da odustane od potpredsedničke kandidature na predstojećim stranačkim izborima i bude deo budućeg vodećeg tima partije, da je još ranije doneo tu odluku jer već duže vreme ima… »
PUČE TIKVA: „Sa Vukom sam se rastao uz zagrljaj“- izjavio Ponoš za N1
U centar 25.11.2021
„Nisam spreman za trule kompromise.Ne želim da cepam stranku pred izbore, posebno ne želim da opoziciji nanosim bilo kakvu štetu ali ne mogu da dopustim ni da ja trpim nekakvu ličnu, moralnu štetu. Sa Vukom Jeremićem sam se rastao uz zagrljaj jer… »
Vesti dana »

Srednjoškolci iz Beograda kreću na protest u Novi Sad: Pešačiće više stotina njih
Radio 021 pre 17 minutajoš 13 povezanih

Kremlj priprema društvo za dugoročnu militarizaciju: Sergej Šojgu o Trećem svetskom ratu
Danas pre 23 minutajoš 14 povezanih

Meteo alarm upaljen u celoj Srbiji, ovi delovi će biti na najjačem udaru nevremena: Evo šta nas čeka za vikend, detaljna prognoza
Kurir pre 1 satjoš 12 povezanih

Drama u Resniku: Uleteo u kuću i ranio muškarca, jedan od ukućana napadača posekao nožem
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih