Povezane vesti
Moji posteri na ulici, a jeo sam bajat hleb i tuđe sendviče: Marović otkrio kroz kakav pakao je prošao, doživeo i veliku…
Kurir 26.11.2021
Pevač Bojan Marović izneo je nepoznate detalje svog privatnog života. Pevaču se, kada je imao 16 godina, ubio otac, a sada je o tome otvorio dušu. Marović je otkrio i da je zaplakao kada je pobedio na festivalu "Sunčane skale" jer otac nije bio tu… »
Ujutru nisam imao od čega da kupim doručak: Pevač o paklu kroz koji je prošao - "Moji posteri na ulici, a ja gladan"
Mondo 26.11.2021
Pevač Bojan Marović u emotivnoj ispovesti ispričao kako je ostao bez oca, ali i koliko puta je ostao bez dinara nakon nastupa. Pevač Bojan Marović u emotivnoj ispovesti ispričao kako je ostao bez oca, ali i koliko puta je ostao bez dinara nakon… »
"Očevo samoubistvo nisam preboleo": Bojan Marović o životu bez novca, prevarama saradnika i velikoj porodičnoj tragediji
Blic 25.11.2021
Pevač se osvrnuo na najteže trenutke u životu, kada je sa 16 godina ostao bez oca, te podelio da ga i dalje boli što svoje uspehe nije mogao da proslavi sa njim. Bojan Marović otvorio je dušu o teškom odrastanju i po prvi put ispričao da mu je… »
"Očevo samoubistvo nisam preboleo": Potresna ispovest Bojana Marovića o porodičnoj tragediji
Večernje novosti 25.11.2021
Foto: Instagram printscreen/bojanmarovicofficial - Nisam stigao nikad da mu kažem toliko stvari koje bih mu rekao. Mislio sam da ćemo biti jako matori kad budemo pričali o svemu. Mene su moji roditelji dobili jako mladi, tako da kad sam ostao bez oca… »
Vesti dana »

Gore društvene mreže - oglasio se Kilijan Mbape: Najbolji strelac u istoriji PSŽ imao je šta da poruči prvaku Lige šampiona
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 2 povezane