Povezane vesti

Lajčak u Prištini sa predstavnicima Euleksa i Kfora

Blic 26.11.2021
Specijalni predstavnik Evropske unije Miroslav Lajčak sastao se tokom posete Prištini sa visokim zvaničnicima Euleksa i Kfora. - Imao sam veoma dobru razmenu mišljenja i informacija sa predstavnicima Euleksa i Kfora o bezbednosnoj situaciji i… »

Lajčak u Prištini sa predstavnicima Euleksa i Kfora

RTV 26.11.2021
PRIŠTINA - Specijalni predstavnik Evropske unije Miroslav Lajčak sastao se tokom posete Prištini sa visokim zvaničnicima Euleksa i Kfora. "Imao sam veoma dobru razmenu mišljenja i informacija sa predstavnicima Euleksa i Kfora o bezbednosnoj situaciji… »

Lajčak u Prištini sa predstavnicima Euleksa i Kfora

B92 26.11.2021
Priština -- Specijalni predstavnik Evropske unije Miroslav Lajčak sastao se tokom posete Prištini sa visokim zvaničnicima Euleksa i Kfora. "Imao sam veoma dobru razmenu mišljenja i informacija sa predstavnicima Euleksa i Kfora o bezbednosnoj… »

Lajčak razgovarao sa Bisljimijem

Blic 26.11.2021
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajcak sastao se u Prištini sa zamenikom premijera privremenih prištinskih institucija i glavnim pregovoračem u dijalogu Besnikom Bisljimijem. Lajčak je na Tviteru napisao da… »

Kurti i Lajčak razgovarali o vremenu i modalitetima narednog sastanka u Briselu

Danas 25.11.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti i izaslanik Evropske unije za dijalog Kosovo Srbija, Miroslav Lajčak razgovarali su večeras o dosadašnjem dijalogu Kosova i Srbije i o vremenu, mogućnostima i modalitetima narednog sastanka u Briselu, saopšteno je iz… »

Lajčak otkrio: U toku priprema sastanka Vučića i Kurtija

Blic 25.11.2021
U toku je priprema sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izjavio je danas specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak, prenela je… »

Specijalni izaslanik EU: U toku priprema sastanka Vučića i Kurtija

Večernje novosti 25.11.2021
Foto Tanjug Lajčak je nakon sastanka Kurtijem, večeras u Prištini, rekao da on lično od tog sastanka očekuje rezultate. -Želimo da imamo pozitivne rezultate. Dvojica lidera su održala dva sastanka i ranije, ali bez pozitivnih rezultata, rekao je… »

Lajčak se sastao sa Kurtijem i Osmani u Prištini

Blic 25.11.2021
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak danas se sastao u Prištini sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, a nešto ranije i sa predsednicom Vjosom Osmani. Kako prenosi ''Gazeta ekspres''… »

Vesti dana »