Повезане вести

И „ортак“ и стручњак: Кари је шоумен и тренер какав је фалио Србији

И „ортак“ и стручњак: Кари је шоумен и тренер какав је фалио Србији

Нова 26.11.2021
"Што си ми увалио ову столицу? Овде ме не виде, а друго ја њих не видим. Види ово, навикли сте да дајете руководиоцима ове фотеље", разгалио је новинаре Светислав Пешић после утакмице с Летонијом. Одмах је показао део свог… »
Пешић: Показали смо карактер, то је најважније

Пешић: Показали смо карактер, то је најважније

РТС 26.11.2021
Селектор кошаркаша Србије Светислав Пешић рекао је да је поносан на свој тим који је показао карактер у дуелу против Летоније. Србије је после велике борбе и драме победила Летонце 101:100 на старту квалификација за Светско… »
Пешић га звао, он питао: А за коју репрезентацију!? Нови херој Србије - од буне пре 300 година до експлозије у Пиониру!

Пешић га звао, он питао: А за коју репрезентацију!? Нови херој Србије - од буне пре 300 година до експлозије у Пиониру!

Мондо 26.11.2021
Дебитовао је за репрезентацију у 34. години и постао херој! Кренуо је од друге српске лиге, стигао до Евролиге и невероватне АБА титуле – а у презимену му се крије епски јунак. Дебитовао је за репрезентацију у 34. години и постао… »
ВИДЕО Усред Загреба поручио да је Србин, кад га позвао Пешић реаговао у чуду

ВИДЕО Усред Загреба поручио да је Србин, кад га позвао Пешић реаговао у чуду

Нова 26.11.2021
Марко Јагодић-Куриџа је постао најстарији дебитант у историји репрезентације Србије, а први меч у националном дресу био је какав је могао само да сања. Српски кошаркаш је са пет последњих поена преломио меч против Летоније… »
“Куриџа? Фантастичан. Па не могу сви да буду Дивци, Даниловићи, Јокићи”: Кари о свом “џокеру”

“Куриџа? Фантастичан. Па не могу сви да буду Дивци, Даниловићи, Јокићи”: Кари о свом “џокеру”

Недељник 26.11.2021
ЕПА-ЕФЕ/ГЕОРГИА ПАНАГОПОУЛОУ Србије је после велике борбе и драме победила Летонце 101:100 на старту квалификација за Светско првенство 2023. године. “Одиграли смо једну борбену утакмицу, са интензитетом. Честитам и једном и… »
Тео послао јаку поруку: ‘Ово је за нашег колегу који је у лошем стању!’

Тео послао јаку поруку: ‘Ово је за нашег колегу који је у лошем стању!’

Хот спорт 26.11.2021
Капитен задовољан победом! Марко Теодосић упослио је Марка Јагодића-Куриџу који је три секунде пре краја фаулиран. Србија је управо са линије пенала дошла до јако битне победе, а ево шта је наш капитен рекао након меча: ‘Циљ… »
‘План је био да победимо, било како’: Херој победе искрен након меча!

‘План је био да победимо, било како’: Херој победе искрен након меча!

Хот спорт 26.11.2021
Задовољан је! Марко Јагодић-Куриџа погођеним слободним бацањем на мање од три секунде пре краја донео је победу Србији против Летоније. ‘План је био да се утакмица добије било како јер су они били у предности, пошто су читаво… »
Теодосић: Циљ је била победа, посвећујем је Јеловцу

Теодосић: Циљ је била победа, посвећујем је Јеловцу

Дневник 26.11.2021
БЕОГРАД: Био је циљ да се победи макар са један разлике, рекао је капитен кошаркаша Србије Милош Теодосић после меча с Летонијом. Србија је на старту квалификација за Светско првенство 2023. године победила Летонију 101:100… »
Пешић о Јагодић-куриџи: ‘Питао ме је за коју репрезентацију га зовем!?’

Пешић о Јагодић-куриџи: ‘Питао ме је за коју репрезентацију га зовем!?’

Хот спорт 26.11.2021
Херој синоћне победе! Марко Јагодић-Куриџа погодио је кључно слободно бацање на синоћном мечу са Летонијом.. Ево шта је након дуела рекао Пешић: ‘Јагодић је фантастичан дечко. Поседује огромно искуство које нико не може да му… »
Пешићев "фантастични момак" МЈК!

Пешићев "фантастични момак" МЈК!

Спортске.нет 26.11.2021
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је да га после вечерашње победе против Летоније највише радују морал и карактер који је показала његова екипа и то што су веровали у тријумф до краја. "Видели смо… »
Пешић: "Какве су ово столице, ове дајте функционерима, шта сте ми ово увалили?" (видео)

Пешић: "Какве су ово столице, ове дајте функционерима, шта сте ми ово увалили?" (видео)

Спортски журнал 26.11.2021
Расположен је био селектор Србије по завршетку меча против Летоније и првог тријумфа Орлова (101:100). Светислав Пешић се вратио на кормило репрезентације Србије, победом у хали "Александар Николић" против Летоније (101:100). Био… »
Теодосић диригент пешићеве Србије! Капитен води, остали прате: Његов однос према репрезентацији подиже млађе играче!

Теодосић диригент пешићеве Србије! Капитен води, остали прате: Његов однос према репрезентацији подиже млађе играче!

Мондо 26.11.2021
"Тео носи репрезентацију годинама, примером показује како се односи према националном тиму", поручује Аврамовић. "Тео носи репрезентацију годинама, примером показује како се односи према националном тиму", поручује Аврамовић… »
Пешић о јунаку победе: Нису сви Јокић, Дивац и Бодирога

Пешић о јунаку победе: Нису сви Јокић, Дивац и Бодирога

Данас 25.11.2021
Јунак сам завршнице, иначе невероватног меча који је репрезентација Србије на крају добила 101:100, Марко Јагодић Куриџа, не само због убаченог преломног слободног бацања, већ целокупног дебитантског репрезентативног наступа у… »
"Тај што ми је добацио, нек' му је алал"! Селектор Пешића после драматичне победе: Ја сам овде тренирао само професора Трунића…

"Тај што ми је добацио, нек' му је алал"! Селектор Пешића после драматичне победе: Ја сам овде тренирао само професора Трунића…

Спортал блиц 25.11.2021
тријумфално је отворила квалификације за Мундобаскет, пошто је након велике драме савладала селекцију Летоније са 101:100. Након ове утакмице селектор је имао много разлога за задовољство, највише карактером својих играча који… »
"Какве су ово столице, шта је ово?!" Светислав Пешић приредио шоу и оплео по познанику

"Какве су ово столице, шта је ово?!" Светислав Пешић приредио шоу и оплео по познанику

Вечерње новости 25.11.2021
Фото: И. Маринковић Подсетимо, Србија је у драматичном мечу победила Летонију, а стратег "орлова" је најпре истакао нешто несвакидашње: - Какве су ово столице?! Дај ми неку столицу, да седнем к'о човек. Шта си ми увалио ово… »
"Не знам шта бих паметно рекао": Теодосићев излив емоција након победе због борбе српског кошаркаша за живот: У јако тешком је…

"Не знам шта бих паметно рекао": Теодосићев излив емоција након победе због борбе српског кошаркаша за живот: У јако тешком је…

Спортал блиц 25.11.2021
Кошаркаши Србије су за Светско првенство, победивши Летонију са 101:100 уз лидерску улогу . Српски плејмејкер је одиграо још један феноменалан репрезентативни меч са 21 поеном и девет асистенција, а након утакмице је поручио: -… »
"Свим срцем смо уз њега"! Милош Теодосић врло емотиван после победе Србије

"Свим срцем смо уз њега"! Милош Теодосић врло емотиван после победе Србије

Вечерње новости 25.11.2021
КСС Капитен "орлова" је свестан колико је тријумф био важан. - Циљ је био да победимо, макар са једним кошем. То смо и остварили. Хвала публици што је дошла у оволиком броју, пружили су нам велику пордршку. Ову победу… »

Вести дана »