Povezane vesti
Siniša Kovačević: Imponuje mi što sam popularan, ali se neću kandidovati
N1 Info 26.11.2021
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je da mu imponuje što je "najpopularniji od nepolitičkih ličnosti" u anketi o mogućim kandidatima za predsednika Srbije, koju je obavila "Nova srpska politička misao" Đorđa Vukadinovića, ali da ne… »
Siniša Kovačević: Imponuje mi što sam dobro plasiran u istraživanjima, ali neću se kandidovati
Beta 26.11.2021
Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je danas da mu imponuje što je "najpopularniji od nepolitičkih ličnosti" u anketi o mogućim kandidatima za predsednika Srbije, koju je obavila "Nova srpska politička misao" Djordja Vukadinovića, ali… »
Vesti dana »
Saopštenja bez dokaza: Ko je odgovoran za kontradiktorne informacije o toku istrage ubistva u restoranu „27“ na Senjaku (VIDEO)
Insajder pre 42 minutajoš 39 povezanih
Motociklista iz Srbije nastradao u tunelu Ivica: treća žrtva saobraćajnih nesreća za 16 sati
Telegraf pre 32 minutajoš 29 povezanih
Da li je vreme da se ulaže u američku berzu posle prognoze da će akcije rasti do kraja 2027. godine?
Nedeljnik pre 3 satajoš 49 povezanih
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih
Premijer Pakistana: Postignut dogovor o konačnom tekstu; Tramp: Lažne informacije iranskih medija o mogućem sporazumu
RTS pre 12 minutajoš 30 povezanih