Повезане вести

"Да ли бих попио пиво са њим? Вероватно не!" Нови шоу Ника Кирјоса! Питали га за Ђоковића, али у ове његове речи мало ко…

"Да ли бих попио пиво са њим? Вероватно не!" Нови шоу Ника Кирјоса! Питали га за Ђоковића, али у ове његове речи мало ко…

Спортал блиц 26.11.2021
Контроверзни Аустралијски тенисерпознат је као неко ко у најмању руку није фан . Кирјос је у прошлости често истицао оштрим изјавама упућеним српском тенисеру, без неког нарочитог повода а сада је поново говорио о Ђоковићу. Он… »
Кирјос говорио о бившој девојци, а затим открио да ли би попио пиво са Новаком: ‘То је сексуална фрустрација! Не могу да играм…

Кирјос говорио о бившој девојци, а затим открио да ли би попио пиво са Новаком: ‘То је сексуална фрустрација! Не могу да играм…

Хот спорт 26.11.2021
Изјава Аустралијанца у препознатљивом стилу! Тренутно 92. тенисер на АТП листи, Ник Кирјос, познат је по скандалима и контроверзним изјавама. Играч из Аустралије је открио да је у претходном времену имао велике проблеме због… »
Кирјос о својој омиљеној теми - Пиво са Новаком?

Кирјос о својој омиљеној теми - Пиво са Новаком?

Спортске.нет 26.11.2021
Ник Кирјос познат је по контроверзним изјавама и односима са колегама, а није одолео да не спомене и Новака Ђоковића. Осврнуо се и на инцидент са бившом девојком Кјаром Пасари. „Од прве девојке сам био раздвојен шест месеци и… »
Да ли бих попио пиво са ђоковићем? Кирјос поставио сам себи питање, па изненадио одговором

Да ли бих попио пиво са ђоковићем? Кирјос поставио сам себи питање, па изненадио одговором

Вечерње новости 26.11.2021
Инстаграм Аустралијски тенисер је имао велики потенцијал, знао је да бљесне, али и брзо да се угаси. Каријеру није направио ни близу какву је требало, али да не силази са насловних страна свих медија то му је била специјалност… »
Кирјос опет прозива Новака: Да ли бих попио пиво са њим?

Кирјос опет прозива Новака: Да ли бих попио пиво са њим?

Нова 26.11.2021
Ник Кирјос наставио је са испадима и изјавама којима жели да привуче пажњу, често и преко леђа Новака Ђоковића. У једном подкасту у Аустралији говорио је о инциденту који је имао са бившом девојком Кјаром Пасари, па о Новаку… »

Вести дана »