Povezane vesti
Muž mi je mlađi 3 godinice, najjače frajere smuvala sam bez šminke: Ivon Jafali priznaje šta joj je jedino teško u bračnom…
Kurir 26.11.2021
Poznata autorka i voditeljka Ivon Jafali govorila o suprugu Vladislavu, frajerima, željama i unutrašnjim borbama. Ivon je istakla da joj suprug često govori da ima previše muške energije i da ima mušku glavu, priznaje u emisiji "Goca šou". - Sa ženama se… »
Ivon Jafali: Najjače frajere sam smuvala bez šminke i u trenerci
Blic 26.11.2021
Poznata autorka i voditeljka Ivon Jafali, s kojom smo godinama ostajali budni, ali se i rano budili uz njen glas, ne govori često za medije, jer joj je kako kaže mnogo prijatnije da ona pita nego da bude pitana. Ove nedelje je, međutim, nastavila da na… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju uz pomoć države
Nova pre 41 minutajoš 14 povezanih
Vlasti izdale upozorenje: Moguć mega-zemljotres; Spremite planove evakuacije, zalihe hrane i vode FOTO/VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 16 povezanih
Marinika Tepić: Vlast Aleksandra Vučića pokrenula je do sada najopasniji napad na pravosuđe
Glas Šumadije pre 1 satjoš 11 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog krijumčarskih balona iz Belorusije
Politika pre 1 satjoš 14 povezanih
Letos ga niko nije želeo, a sada nastavlja trku sa Jokićem: Vestbruk upisao novi tripl-dabl i još više odmakao našem asu!
Hot sport pre 2 satajoš 18 povezanih