Povezane vesti
Krv mi ide na uvo, teška upala sinusa, telo kao da su me upucali: Golubović posle priznanja da ima koronu otkrio kako se…
Kurir 26.11.2021
Kristijan Golubović otkrio je svima da je pozitivan na koronu, a sada i kako se oseća. Bivši rijaliti učesnik se oglasio za Pink i otkrio detalje svog trenutnog stanja. - Krvarim iz levog uveta, pluća mi se osećaju, jedino što nemam temperaturu… »
Kristijan Golubović pozitivan na koronu: Danima kašljao, ubijala ga malaksalost, a sad se oglasio na mrežama (foto)
Kurir 26.11.2021
Kristijan Golubović preko svog Instagrama obavestio je pratioce da je pozitivan na korona virus. Bivši rijaliti učesnik osećao se loše, o čemu je i pričao, a sada je potvrdio da ima koronu. "Obaveštavam sve prijatelje i javnost da sam pozitivan na… »
Kristijan Golubović oboleo od korone! Rekao da je loše i da danima leži, pa se oglasio na Instagramu!
Mondo 26.11.2021
Kristijan Golubović potvrdio je da je oboleo do korona virusa. Kristijan Golubović potvrdio je da je oboleo do korona virusa. Kristijan Golubović nedavno je saopštio sa se oseća loše, te da danima leži i da sumnja na koronu. On se sada oglasio… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 34 minutajoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 35 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 34 minutajoš 55 povezanih

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 1 satjoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih