Повезане вести
Милан Марић одговором на питање о љубави открио шта му је приоритет
Нова 26.11.2021
Глумац Милан Марић био је на премијери друге сезоне серије "Беса", где је одговарао на питања новинара. Између осталог је одговорио и на тему љубави. На питање хоће ли бити наставка ове серије, глумац је одговорио: „Ја нисам… »
"Ја нисам неко ко треба да одговори на то": Милан Марић о великој жељи, а на питање о љубави имао је јасан став (видео)
Блиц 25.11.2021
Глумац Милан Марић био је јуче на премијери "Бесе 2", а том приликом је одговорио на многа питања припадника седме силе. Марић је на питање да ли ће бити и треће "Бесе" казао: - Ја нисам неко ко треба да одговори на то (смех)… »
Вести дана »
Планирали убиства у Србији: Саслушана криминална група код које је пронађена дрога и оружје. Радили по налогу организатора, ево шта им је све одузето.
Блиц пре 17 минутајош 31 повезана
Заштитник грађана контролише рад Министарства здравља због смрти још једног пацијента у Чачку
Радио 021 пре 52 минутајош 56 повезаних
Произвођачи млека протестују у Богатићу, фармер Горан Васић тврди да су Гламочићу 'везане' руке
Бета пре 1 сатјош 35 повезаних
Огласила се АКС поводом обуставе рада због Мрдићевих закона: „Захтевамо да се усвојене измене хитно ставе ван снаге“
Недељник пре 1 сатјош 15 повезаних