Povezane vesti
Indija i deca: Skandal koji je izazvao politički zemljotres i poljuljao sistem kasti
Južne vesti 26.11.2021
Vivek Nair Anupama sa transparentom: „Vratite mi moju bebu" Jednogodišnja potraga majke za nestalom bebom u Indiji okončana je odlukom suda da joj dodeli njeno dete. Soutik Bisvas i Ašraf Padana izveštavaju o skandalu koji je izazvao zgražavanje javnosti… »
Indija i deca: Skandal koji izazvao politički zemljotres i poljuljao sistem kasti
Radio 021 26.11.2021
Majčina potraga za njenom bebom datom na usvajanje u Indiji izazvala je zgražavanje javnosti i pokrenula pravu političku buru. Vivek Nair Anupama sa transparentom: „Vratite mi moju bebu" Jednogodišnja potraga majke za nestalom bebom u Indiji okončana je… »
Vesti dana »
U Černobilju ponovo raste rizik od velikog incidenta: Ukrajinci upozoravaju - ruski "kinžali" ciljaju elektrane
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Netanjahu: Akcije Hezbolaha prete da sruše primirje Izraela i Libana; Tramp: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
RTV pre 15 minutajoš 99 povezanih
(Foto, video) Pucnji odjekuju, Tramp pada na pod! Novo oglašavanje posle pucnjave, napadač sačmaricom hteo da pobije celu vladu?! Svi bruje o Melanijinoj reakciji, gosti krali flaše i nastavljali da jedu
Blic pre 1 minutjoš 87 povezanih
Ovaj deo Srbije već na udaru olujnog vetra! Biće i do 26 stepeni: Evo kada stiže zahlađenje sa padavinama
Telegraf pre 5 satijoš 27 povezanih
Istorija u Londonu i prvi maraton koji je istrčan za manje od dva sata
Sportske.net pre 55 minutajoš 26 povezanih