Повезане вести
Рама: Ујединит ће се Албанија и Косово али не знам када
Ал Јазеера 26.11.2021
Албански премијер је нагласио да онима који ту његову изјаву могу тумачити као “захтјев” за стварање Велике Албаније треба рећи да се “гатарама не суди”. Премијер Албаније Еди Рама изјавио је данас како вјерује да ће се… »
Рама: Верујем да ће се Албанија ујединити са Косовом, само не знам када
Н1 Инфо 26.11.2021
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је да верује да ће се Албанија ујединити са Косовом и да би он гласао за то на референдуму, али је навео да не зна када ће се то догодити. „Ако ме питате хипотетички о мирном референдуму о… »
"Бацам чини, то ће се десити": Еди Рама и Аљбин Курти "маштају" о великој Албанији, један "потегао" и гатаре, други се…
Блиц 26.11.2021
Гласао би за уједињење Албаније и Косова у случају да се одржава референдум о тој теми, каже албански премијер Еди Рама. Он је то рекао на конференцији за медије након заједничке седнице влада Приштине и Тиране у Елбасану… »
Рама: Гласао бих за уједињење Косова и Албаније
РТС 26.11.2021
Премијер Албаније Еди Рама изјавио је да би "ако би било мирног референдума за уједињење Косова и Албаније отворено гласао са - да". "Ако ме питате хипотетички о мирном референдуму за уједињење Албаније са Косовом, прекршио… »
Вести дана »
Тешка несрећа на мосту на ади: Сударило се више аутомобила, једно возило потпуно уништено: Полиција на терену, саобраћај обустављен (видео)
Блиц пре 48 минутајош 1 повезана
Ово је милена (56) која је умрла у Турској: Предузетница се 20 дана борила за живот након што су јој грешком лекара пробушена црева током липосукције
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Палмин син на рођендану Јоване Јеремић: Далибор дошао са Дачићевим сином Луком - изљубили се са слављеницом
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане