Povezane vesti
Rama: Glasao bih za ujedinjenje Albanije i Kosova
Politika 26.11.2021
Aljbin Kurti kaže da su njegove izjave o nacionalnom jedinstvu Albanaca i referendumu o tom pitanju pogrešno protumačene. ELBASAN - Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da bi glasao za ujedinjenje Albanije i Kosova u slučaju da se održava… »
"Bacam čini za ujedinjenje": Kako Edi Rama zamišlja veliku Albaniju?
Telegraf 26.11.2021
Oni koji u javnosti pričaju o velikoj Albaniji, kažem im da se gatarama ne sudi da su gatare. Ako bih bacio čini, a u ovom slučaju ih bacam maštom, kažem da će se to desiti - rekao je Rama. Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da bi glasao… »
Rama: I ja bih glasao za ujedinjenje Albanije i Kosova
Vesti online 26.11.2021
Premijer Kosova Aljbin Kurti rekao je danas u Elbasanu da je pitanje ujedinjenja Kosova i Albanije više pitanje nerazumevanja nego nesporazuma, kao i da su njegove izjave o nacionalnom jedinstvu Albanaca i referendumu o tom pitanju pogrešno… »
Rama: Ujediniće se Albanija i Kosovo ali ne znam kada
Radio sto plus 26.11.2021
„Ako me pitate hipotetički o mirnom referendumu o nacionalnom jedinstvu, prekršio bih zakon o tajnosti glasanja – kažem otvoreno, glasao bih za. U slučaju da pitate da li će se ovo desiti ili ne, pošto me provocirate, to će se desiti, kada… »
Kurti pokušava da se "opere": Tvrdi da je poziv na ujedinjenje tzv. Kosova i Albanije pogrešno protumačen
Telegraf 26.11.2021
Kurti je na konferenciji za novinare, nakon zajedničke sednica vlada iz Prištine i Tirane, rekao da nacionalno ujedinjenje nije nešto što se rešava, već se bira, prenosi Ljajmi. Premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti rekao je… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane