Повезане вести
Рама: Гласао бих за уједињење Албаније и Косова
Политика 26.11.2021
Аљбин Курти каже да су његове изјаве о националном јединству Албанаца и референдуму о том питању погрешно протумачене. ЕЛБАСАН - Албански премијер Еди Рама изјавио је данас да би гласао за уједињење Албаније и Косова у… »
"Бацам чини за уједињење": Како Еди Рама замишља велику Албанију?
Телеграф 26.11.2021
Они који у јавности причају о великој Албанији, кажем им да се гатарама не суди да су гатаре. Ако бих бацио чини, а у овом случају их бацам маштом, кажем да ће се то десити - рекао је Рама. Албански премијер Еди Рама изјавио је… »
Рама: И ја бих гласао за уједињење Албаније и Косова
Вести онлине 26.11.2021
Премијер Косова Аљбин Курти рекао је данас у Елбасану да је питање уједињења Косова и Албаније више питање неразумевања него неспоразума, као и да су његове изјаве о националном јединству Албанаца и референдуму о том… »
Рама: Ујединиће се Албанија и Косово али не знам када
Радио сто плус 26.11.2021
„Ако ме питате хипотетички о мирном референдуму о националном јединству, прекршио бих закон о тајности гласања – кажем отворено, гласао бих за. У случају да питате да ли ц́е се ово десити или не, пошто ме провоцирате, то ц́е се… »
Курти покушава да се "опере": Тврди да је позив на уједињење тзв. Косова и Албаније погрешно протумачен
Телеграф 26.11.2021
Курти је на конференцији за новинаре, након заједничке седница влада из Приштине и Тиране, рекао да национално уједињење није нешто што се решава, већ се бира, преноси Љајми. Премијер привремених институција у Приштини Аљбин… »
Вести дана »

Ујутру облаци и краткотрајна киша, поподне сунце – на истоку ветровито
РТС пре 58 минутајош 5 повезаних

Зеленски увео нове пакете санкција фирмама и појединцима који подржавају Русију: "Треба да осете притисак света"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана