Повезане вести
Милановић о расту цијене купљених ‘Рафалеа’: То је скандал
Ал Јазеера 26.11.2021
Цијена борбених авиона Рафале које је Хрватска купила од Француске с 990 милиона еура иде према 1,2 милијарду еура, Хрватски предсједник Зоран Милановић у петак је скандалом оцијенио раст цијене купљених борбених авиона Рафалеа… »
Бура у Хрватској око цене "рафала": Милановић бесан - То је скандал!
Вечерње новости 26.11.2021
Фото: ЕПА/илустрација - Уговор о авионима није нико видео након што је о томе преговарала екипа из Министарства одбране. То су министрови људи, овога који је још министар. Како смо кренули, разлика у цени од оног што је… »
Милановић: Скандалозно повећање цена за Рафале
РТВ 26.11.2021
ЗАГРЕБ - Хрватски председник Зоран Милановић оштро је данас критиковао повећану цену по којој су купљени француски борбени авиони типа Рафали и истакао да је то за њега скандал. Према првобитној понуди, Француска је за 12… »
Милановић дан након посете Макрона: Повећана цена за Рафале је за мене скандал
Телеграф 26.11.2021
Очекује, каже, да ће разлика између понуђене и коначне цифре бити и већа, као и да се са том разликом могла комплетно да опреми копнена војска. Хрватски председник Зоран Милановић оштро је данас критиковао повећану цену по којој… »
Вести дана »
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Туга! Отац, мајка и дете страдали у судару код Вест 65 Возач "аудија" прошао кроз црвено и директно их ударио: "Нешто најјезивије што сам видео!" (фото/Видео)
Блиц пре 41 минутајош 5 повезаних
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 7 сатијош 1 повезана