Повезане вести
Због Дејана јецала у емисији уживо! Далила јавно преварила супруга, па шокирала све - "Нико ме неће волети као он!"
Мондо 26.11.2021
Далила Драгојевић се јавно извинила свом бившем супругу. Далила Драгојевић се јавно извинила свом бившем супругу. Након што је Дејан Драгојевић открио да ли би се помирио са Далилом, она је била наредна гошча у задругарској… »
Далила се сломила због Дејана: Каје се због срамне преваре: "Спремна сам на то! Понизила сам оца, породицу и њега"
Блиц 26.11.2021
Далила Драгојевић потпуно се сломила причајући о бившем супругу Дејану Драгојевићу. Она је на самом почетку открила да се осећа катастрофално због свега што је урадила и да тек сада разуме како се осећао Дејан. - Била сам неко ко… »
Далила упутила јавно извињење Открила због чега је јутрос пришла Дејану, па кроз сузе споменула свог оца!
Ало 26.11.2021
Далила Драгојевић прошла је кроз јавну срамоту и голготу, најпре је понижавала свог супруга Дејана, а потом је она доживела исто. Сада је гостујући у емисији код Стефана Карића и Марка Јањушевића Јањуша упутила јавно… »
Вести дана »

Два италијанска Ф-35 полетела из базе Амари у Естонији након открића руских авиона
Еуроневс пре 45 минутајош 31 повезана

Од поноћи у Београду измене у саобраћају због одржавања војне параде! Погледајте детаљан списак улица које ће бити делимично или потпуно затворене
Дневник пре 1 сатјош 31 повезана

Откривамо када сутра у Београду почиње студентски протест и по чему ће се разликовати од претходних
Нова пре 4 сатијош 8 повезаних

Скупштина Београда усвојила ребалнс пословања више јавних предузећа
Политика пре 2 сатајош 45 повезаних