Povezane vesti
Papa se našalio s Makronom: I dalje sam živ
Politika 26.11.2021
I dalje sam živ, našalio se danas papa Franja (84) tokom privatnog razgovora sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u Vatikanu, koji je trajao sat vremena. Papa je to rekao na italijanskom jeziku, nakon što ga je Makron pitao: „Kako je?" Ubrzo je… »
Još sam živ: Papa Franja se našalio sa Makronom kada ga je upitao za zdravlje video
Kurir 26.11.2021
Još sam živ, odgovorio je na pitanje kako je 84-godišnji papa Franja francuskom predsedniku Emanuelu Makronu koga je u petak primio u privatnu audijenciju u Vatikanu. Videosnimak susreta koju je vatikanska služba objavila pokazuje da je sat vremena dug… »
Makron posetio papu i pitao ga kako je, a on se našalio: „I dalje sam živ“
Nova 26.11.2021
Vatikan u saopštenju nije objavio o čemu su papa i francuski predsednik razgovarali, ali je otkrio da su među temama Makronovih razgovora sa najvišim diplomatama Vatikana bile klimatske promene, situacija u Libanu, na Bliskom istoku, u Africi, kao i… »
Vesti dana »
Mali: Nastavljamo sa programom podrške mladima u kupovini prve nekretnine
Euronews pre 27 minutajoš 52 povezane
Toplotni talas u Srbiji i regionu: Ekstremne temperature do 39 stepeni i upozorenja na požare
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 62 povezane
Rubio u Bahreinu na razgovorima sa zvaničnicima: Traži podršku Zaliva za sporazum SAD i Irana
Večernje novosti pre 1 satjoš 113 povezane
Tenzije na vrhuncu: Rangnik potcenio Arnautovića, Dragović odmah reagovao – „Ponekad je bolje ućutati“!
Hot sport pre 1 satjoš 135 povezanih
Naglesman digao buru na Svetskom prvenstvu: "Što nas kažnjavate samo jer smo prvi?"
Mondo pre 1 satjoš 39 povezanih