Povezane vesti
Britanska histerija ne prestaje: General Nik Karter izrekao neverovatne optužne na račuun Moskve
Pravda 27.11.2021
Načelnik Generalštaba britanske vojske, general Nik Karter smatra da Rusija predstavlja ozbiljniju pretnju od ekstremizma. - Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju… »
Britanska histerija ne prestaje: General Nik Karter izrekao neverovatne optužne na račuun Moskve
Pravda 27.11.2021
Načelnik Generalštaba britanske vojske, general Nik Karter smatra da Rusija predstavlja ozbiljniju pretnju od ekstremizma. - Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju… »
Britanska histerija ne prestaje: Za načelnika Generalštaba Nika Kartera Rusija ozbiljnija pretnja od ekstremizma
Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Ap Photo/Dmitrij Lovecki - Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju predstavlja Rusija. U tom trenutku je argument u prilog ekstremizma prevagnuo. Ali, 2018. porodica… »
Vesti dana »

BLOG Žandarmerija oslobodila opkoljene građane i studente, oni uzvikivali „ko ne skače, taj je ćaci“: Skok padobranca za kraj Vojne parade
Nova pre 19 minutajoš 80 povezanih

Adriana Vilagoš na Svetskom prvenstvu u Tokiju: osmo mesto u finalu bacanja koplja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 66 povezanih

Uživo Partizan - Crvena zvezda: Poznati sastavi! Crno-beli izveli klince na prvi derbi, Arnautović debituje u Humskoj
Mondo pre 19 minutajoš 45 povezanih

Temperatura pada za 25 stepeni! Od ovog datuma tople dane zameniće pljuskovi i drastično zahlađenje
Alo pre 4 satijoš 26 povezanih