Povezane vesti
Britanska histerija ne prestaje: General Nik Karter izrekao neverovatne optužne na račuun Moskve
Pravda 27.11.2021
Načelnik Generalštaba britanske vojske, general Nik Karter smatra da Rusija predstavlja ozbiljniju pretnju od ekstremizma. - Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju… »
Britanska histerija ne prestaje: General Nik Karter izrekao neverovatne optužne na račuun Moskve
Pravda 27.11.2021
Načelnik Generalštaba britanske vojske, general Nik Karter smatra da Rusija predstavlja ozbiljniju pretnju od ekstremizma. - Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju… »
Britanska histerija ne prestaje: Za načelnika Generalštaba Nika Kartera Rusija ozbiljnija pretnja od ekstremizma
Večernje novosti 27.11.2021
Foto: Ap Photo/Dmitrij Lovecki - Došao sam na čelo vojske u leto 2014. i u tom momentu smo se sporili da li je veća pretnja od ekstremizma ili ona koju predstavlja Rusija. U tom trenutku je argument u prilog ekstremizma prevagnuo. Ali, 2018. porodica… »
Vesti dana »

Nova.rs otkriva: Poznato koliko će Bogdan pauzirati, ovo je veliki udarac za Srbiju
Nova pre 5 minutajoš 25 povezanih

Promenljivo oblačno i svežije vreme: Mestimično mogući pljuskovi i grmljavina
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih

Putin stigao u Kinu, dočekan kao car! Si mu priredio veličanstveni crveni tepih! Stižu i drugi lideri, ovo je plan! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 16 povezanih

Koji će namirnice od sutra biti jeftinije: Spisak proizvoda na koje se odnosi nova uredba
N1 Info pre 30 minutajoš 12 povezanih