Povezane vesti
Đilas u Nišu: Većina građana više ne podržava SNS
Beta 27.11.2021
Predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da je apsolutno siguran da većina gradjana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku (SNS) i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu… »
Đilas: Apsolutno sam siguran da većina građana ne podržava SNS
N1 Info 27.11.2021
Predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je apsolutno siguran da većina građana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu. „Teška je… »
Djilas: Većina gradjana više ne podržava SNS
Radio sto plus 27.11.2021
„Teška je situacija u Srbiji, to je loša vest ali je sjajna vest da će sve to trajati još nešto malo više od četiri meseca. Mi se nismo ujedinili i pozvali gradjane i pokrete koji žele drugačije da žive da bismo izašli na izbore i postali poslanici, već… »
Đilas: Kada pobedimo garantujem napravićemo pravednu zemlju
Nova 27.11.2021
Predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je apsolutno siguran da većina građana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu. „Teška je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Vučić najavio uklanjanje banera sa Palate Albanija u 19 časova: Građani i dalje okupljeni, prisutna i policija VIDEO
Nova pre 4 minutajoš 74 povezane
Lazarević: Sporazumi iz Kine donose milijardu novih investicija i 1.600 radnih mesta
RTK pre 2 satajoš 27 povezanih
"Pape je najbolji igrač na svetu: I Ronaldinjo je nosio broj 10, ali nema boljeg od Sušića"
Nova pre 14 minutajoš 45 povezanih
"Imaš moje srce!" Novak Đoković mu ovo poručio dan posle ispadanja sa Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 58 povezanih